Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.comUSD 156
PricelineUSD 156
Hotels.comUSD 156
TravelocityUSD 156
TripadvisorUSD 156
FindHotel
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 517)
Filtrer anmeldelser
1 517 resultater
Vurdering fra reisende
398
592
302
144
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
398
592
302
144
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9499 av 1 517 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig og sentralt beliggenhet. Mulighetene for gode hygienetiltakene er absolutt tilstede i disse spesielle tider. Dette hjelper ikke når gjestene tror de er alene i verdenHotellet regulerer antall gjester inn og ut, men hva med avstanden og hva med håndhygienen blant oss gjester? Hotellet i seg selv er supert, men så ingen som brukte sprit/tenkte på hygiene av gjestene på kontaktpunktene i frokostsalen. Dårlig luft på rommet.
Betaler for parkering av bil 350 kr. pr. døgn. Et døgn her er ikke 24 timer. Det er fra innsjekk til kl. 12 neste dag. Får ikke sjekket inn før 15. Husk å bestille frokost i forkant da det er billigere. Parkering bør bestilles i forkant på grunn av få plasser.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære Ann Christin

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et flott opphold her i Trondheim.

Vi vil ta dine punkter videre internt da vi er veldig opptatt av at våre gjester skal føle seg trygge på at smittevernet blir overholdt.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Rommene er store, og deilige senger!
Ligger kjempesentralt og gangavstand til det meste. Flybuss og taxi rett utenfor.
Denne gang kom vi med bil, og utmerket service i garasjen.
Vil alltid bo her når Trondheim besøkes.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Kjære Bente


Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventninger.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde besrilt juniorsuite, desverre var var veldig slitt og møblene skittne. Vi fikk ingen frokost da det var helt fult og lang kø. Ble lovet pengene tilbake men har ikke fått det. Beliggenheten var bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TopangaSandra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at vi ikke kunne innfri dine forventninger.

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at dette kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dårlig tilrettelagte tiltak i frokost sal med tanke på Covid 19. 100 % belegg på hotellet og gjester tett i tett i frokost salen, med kun Antibak ved inngang, ikke på hvert bord. Meget forstyrrende støy på natten fra nattklubb tvers over Nidelvenæ

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Berte2019xxx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at oppholdet ikke svarte helt til dine forventninger

Vi vil følge opp dette internt da vi har stort fokus på smittevern.

Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe annet du vil diskutere med oss.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager
.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi reiste som familie på tre og bodde i en Junior Suite med utsikt over Nidelven.
Rommet var rent og pent over to etasjer, med bad oppe og soveværelse oppe i åpen løsning og ett ekstra toalett nede ved inngangsdøren.
Det viste seg at ekstrasengen hadde svært hard/tynn madrass så vi gikk til resepsjonen og bad om de kunne ordne med overmadrass på denne. Det ble ordnet av hotellet raskt og effektivt av et hyggelig personale, og sengen var god etterpå. Generelt så oppfattet vi personalet som hyggelig og høflig.
Så var det det med vedlikeholdet av hotellet da. Det viste seg at det ikke var varme på badet i 2.etg. det var svært kaldt så vi måtte legge håndduker på gulvet for å ikke fryse på beina, også var det kun kaldt vann i vasken i første etasje. Jeg påpekte dette til resepsjonen men hadde vel egentlig ikke forhåpninger om at dette kunne ordnes raskt pga det ville kreve innsats fra rørlegger og elektriker, så dette ble ikke ordnet under oppholdet vårt. Også hengslene og dørlåsene på baderoms dørene kunne trenge en dråpe olje. Hvis du må opp om natten og prøver å gå stilt i gjennom dørene blir gniksingen fra tørre hengsler desto verre og jeg vekte alle pga Frankenstein lyden fra baderomsdøra …
Frokosten var buffet og den var god. Hotellet har satt i verk adekvat smittevernstiltak med håndsprit plassert strategisk rundt om.
Det viset deg att frokosten ikke var inkludert i oppholdet og måtte bestilles ekstra, dette framkom ikke under bestilling eller bestillingsbekreftelse. Tilsammen for opphold, frokost og parkering betalte vi 7029,- kr. for to netter. Føler ikke vi fikk valuta for pengene pga de tekniske manglene for ett hotell i denne prisklassen.

Romtips: Høyere etasjer med utsikt mot elven er stillere.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jan Ståle V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Jan Ståle

Takk for din tilbakemelding

Det gleder oss å høre at du stort sett hadde et flott opphold her i Trondheim.

Dine kommentarer til forbedring vil vi selvfølgelig følge opp internt.

Vi kan forstå at slitasjen er noe synlig på rommene og vi skal etter planen ha en ny renovering i slutten av året om alt går som planlagt.

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser