Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 159
Vis tilbud
Travelocity
Priceline
USD 158
Vis tilbud
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 518)
Filtrer anmeldelser
1 518 resultater
Vurdering fra reisende
398
592
303
144
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
398
592
303
144
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9095 av 1 518 anmeldelser
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Hotellet har en super beliggenhet ved elva i Trondheim, rett over Solsiden
Blide og positive personer som står i Resepsjonen.
Rommene var rene og pene
Sengene hadde en nydelig madrass
Dette hotellet kan anbefales :)

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, goodwillc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til forventningene.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Ha en fin høst videre :)

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Ligge flott til mitt i Trondheim sentrum. Flybussen stoppe utføre. God service. Paraply fikk du låne gratis. By kart fikk du visst du spurte etter.Flott utsikt fra romme,såg rett på Nidelva. Hotellet har restaurant og en bar.Hyglige folk som jobber på hotellet. Overnatting våres var på 6 netter og vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, saboen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Kjære Sigve

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventninger.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Ha en fin høst

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Fint hotell med meget hyggelig og hjelpsom betjening. Nedsittet stol på rommet og lite lys på skrivebordet. Synd at det ikke var servering av middag. Noe dårlig støvsuget i gangen. Flott hotell med god plassering.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, drW8303MA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et fint opphold her i Trondheim.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Ett kjempetrivelig hotell med god beliggenhet. Koselig betjening. Koselige rom. Gode senger. God ventilasjon. Og en kjempefin frokost. Har brukt dette hotellet ved mange anledninger og kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, bbrekk946388
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære gjest

Takk for din hyggelige tilbakemelding.

Det gleder oss stort å høre at alt svarte til forventningene .

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen tilbake så snart dere er på disse kanter gjen.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet to netter i juli. Ikke vårt førstevalg ved booking, men vårt ærende innebar to døgn i Trondheim. I denne tiden, hvor renhold og gode rutiner er særlig viktig, var dette et ugreit opphold. Det første som møtte oss var en tom flaske antibac i resepsjonen. Det ble ikke støvsugd og vasket i fellesarealene mens vi var der. Så snuskete og ustelt ut. Frokosten var så dårlig med tanke på renhold at vi ikke orket å spise frokost på hotellet på dag to. Eksempelvis ble bordene vasket med klut, ingen antibakteriell mellom bordbytter. Ikke bytte av serveringsbestikk til pålegg, kaffekanner mv. Det var tett kø langt uti resepsjonsområdet for frokost. Vi valgte å spise frokost på byen. Alle steder vi spiste ellers i denne hyggelige byen holdt et helt annet regime for hygiene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, groe866
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakmelding.

Vi er veldig lei for at vi ikke klarte innfri dine forventninger

Du peker på vesentlige områder som er spesielt viktig når det gjelder smittevern.

Hotellet har imidlertid forholdt seg til de retningslinjene som gjelder fra myndighetene, men vi ser i etterkant en del forbedringspunkter med tanke på den store mengden av gjester som har bodd hos oss i sommer

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å kunne høre fra deg.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

i

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser