Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 182
Vis tilbud
Expedia.com
USD 182
Vis tilbud
FindHotel
USD 141
Vis tilbud
Hotels.comUSD 182
PricelineUSD 182
TravelocityUSD 182
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 587)
Filtrer anmeldelser
1 589 resultater
Vurdering fra reisende
421
603
312
161
92
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
421
603
312
161
92
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 1 589 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2021

Må si jeg ikke ble imponert. Fryktelig varme romm med ingen mulighet for å lufte godt eller air condition. Ekstra sengen var fryktelig å ligge på og det ble lite søvn pga det var så varmt i rommet...
Hyggelige personell da!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, su7qdo65kk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Kjære gjest

Takk for din tilbakmelding

Vi beklager veldig at oppholdet ikke ble helt som forventet.

Ta gjerne direkte kontakt ed hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, lei for det inntrufne, men ser frem til å kunne øsnke deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021

hadde bestilt rom med elveutsikt fikk ikke det
det er for dålig att dere ikke hvet hvilke rom som har elveutsikt når vi bestiller tror ikke vi kommer tilbake
vill heller ikke anbefale dere til andre som jeg kjenner

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Renslighet
Takk, geirvidarjenssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Kjære Geir Vidar

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager veldig at oppholdet ikke ble som forventet.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, lei for det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2021

Skuffende bursdagstur. Lite rom der sengen var plassert inn mot veggen, bare den fikk nattbord. Det var en stikk-kontakt rett bak hode når man sov, så man risikerte å slå på alt av lys midt i natten, denne var i tillegg løs.
Dårlig trykk i dusj, hår i dusjen. (Ønsket egentlig badekar ved bestilling for flere uker siden) Flasset maling, generelt gammelt rom. Utsikten var rett inn i hotellets sine vegger på innsiden. Dårlig luft. For høy hodepute. Dyr parkering(i kjeller)
Det positive var god frokost, hyggelig personale og bra beliggenhet.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Amanda911880
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Kjære Amanda

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et fint opphold her i Trondheim.

Vi vil ta med oss dine forbedringspunkter videre internt.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om det er noe annet du vil diskutere ytterligere

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Royal Garden var en gang i tiden et «flaggskip» i Trondheim, nå er det et slitt og dårlig vedlikeholdt hotell som skriker etter en innvendig ansiktsløfting. En tynn/enkel frokostbuffet (det skyldes ikke covid-19 restriksjoner) gjør det ikke bedre.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, fb4sbaaj1v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

VI er veldig lei for at oppholdet ikke ble som forventet

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne, men håper å kunne få muligheten til å ønske deg velkommen tilabke ved en senere anledning


.Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Rommet for lite i forhold til prisen. Dobbeltseng plassert inntil veggen. Vanskelig å komme opp/ned av sengen. Felles dyne ikke behagelig. Burde vært bedre styring av klimaanlegget med mulighet for sterkere kjøling.
Burde vært mulighet for å velge tidspunkt for frokosten selv.
Ellers var service, renhold og beliggenhet veldig bra.
Bra med parkeringsmulighet i kjelleren under hotellet.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tabernts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding

Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et flott opphold her i Trondheim.

Vi tar med oss dine forbedringspunkter videre internt

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser