Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
FindHotel
USD 139
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.07.22
PricelineUSD 165
Hotels.comUSD 165
TraveluroUSD 166
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 565)
Filtrer anmeldelser
1 565 resultater
Vurdering fra reisende
410
600
307
158
90
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
410
600
307
158
90
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 1 565 anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2022

Ble lurt til å oppgradere til et dyrere rom for. Fikk så klart ikke det rommet jeg hadde bestilt. Ingen kompensasjon fikk jeg heller for feilen de hadde begått, noe jeg synes er meget merkelig i og med at jeg ikke fikk det jeg hadde betalt for

Dato for oppholdet: februar 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, avaola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding

Vi er veldig lei for at oppholdet ikke ble som forventet.

For å kunne følge opp dette så må vi ha noen flere detaljer

Ikke nøl med å kontakte oss direkte slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne,men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2022

Skulle hit for og slappe av ei helg. Men den gleden snudde fort. Ankom sent fredag kveld, da var det ikke varmt vann i dusjen. Heller ikke vanntrykk. La oss i håp om at det var bedre neste dag. Men akkurat det samme problemet. Fikk nytt rom på lørdagen, men ble nedgradert til et stusselig lite rom, med et lite vindu vendt rett inn i et glasstak. Samme vanntrykk der også. Fikk derfor igjen det gamle rommet.
Sovna på senga i ca 3 min, da begynte det arbeider i rommet over oss. Med betong pigging, konstant i en time.. dette stod det ingen ting om da vi booket. Vi måtte flytte til Scandic Nidelven, flott hotell med en himmelsk frokost!

Dato for oppholdet: februar 2022
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Steeff91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det er veldig leit å høre at dere fikk denne uheldige opplevelsen hos oss.

Vi forstår at det la en stor og unødig demper på oppholdet

Ikke nøl med å kontakte oss direkte slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning

med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2022

Flott hotell med alt du kan ønske deg. Ligger midt i smørøyet i Trondheim. Stort og fint rom, alle fasiliteter du kan ønske deg. Føner, strykemuligheter, vannkoker med kaffe/te/kakao, kjøleskap. Ene dagen var vi heldige og fikk frokostplass ved vinduet med utsikt til Nidelva. Veldig idyllisk! Frokosten er det bare å glede seg til :)
senga var stor og god, men er ikke så fan av EN stor dyne..

Dato for oppholdet: januar 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ihamme700353
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding

Det gleder oss stort å høre at du hadde et flott opphold her hos oss i Trondheim.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2022

Vi bodde en natt i et superior rom med utsikt mot Nidelven. Rommet fremstod som moderne og oppgradert og hadde et lite karnapp vi kunne sitte i og se på ut elven, en veldig fin detalj. Sengen var meget god, ellers har hotellet noe å gå på når det gjelder renhold i fugene i dusjen, her bør det skrubbes mer! Frokosten var svært bra, selv midt i romjulen da det sikkert bodde færre folk på hotellet enn normalt. Jeg betalte rundt 300 kroner ekstra for frokost (i stedet for bare rom) da jeg bestilte, men det var ingen kontroll med om man hadde betalt for frokosten eller ikke. Jeg har gullkort i Radisson Rewards, men jeg fikk ikke de vanlige fordelene jeg ellers får på Radisson-overnattinger, slik som romoppgradering og en gave eller hilsen på rommet ved ankomst. Dette må vel være første gang på svært lenge jeg bor på et Radisson-hotell uten at jeg merker noe til at jeg har gullkort, ikke at det er spesielt viktig for meg, men det er jo vanlig at hoteller anerkjenner lojale kunder på en eller annen måte. Ellers er dette et stort hotell med god plassering og et godt valg til de fleste anledninger.

Dato for oppholdet: desember 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, FlightDeck-Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre st det meste stod til dine forventinger.

Vi setter stor pris på din lojalitet til kjeden og beklager at vi ikke fikk anerkjent dette ved ankomst.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om det er noe annet vi kan bistå deg med.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.



Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2021

Ikke bruk penger på "sjøutsikt", det er bare et lite vindu ("glugge") på en av veggene. Hotellet trenger oppussing og fremstår som slitent. Helt ok frokost med den billigste appelsinjuicen. Vær obs på at det koster mye å parkere da de ikke eier parkeringskjelleren.

Dato for oppholdet: desember 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, hrosta666338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2021

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at vi ikke kunne innfri dine forventninger.

Hotellet vil gjennomgå en renovering i løpet av våren 2022 slik at vi igjen kan fremstå mer i takt med dagens krav til
komfort og standard.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om det er noe annet du vil diskutere ytterligere.

Igjen, lei for det inntrufne, men håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser