Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Radissonhotels.comUSD 120
Trip.comUSD 120
Se alle 18 tilbud
Anmeldt 29. august 2022

Rommet stemte ikke overens med bestillingen. Kjøleskap på rommet uten drikke. Badet var dårlig rengjort, ingen toalettpapir. God hotellbeliggenhet, nær sentrum og restauranter. Betalt parkering 410 netter per dag. sammenlignet med Radisson i Gøteborg - veldig dårlig mat her, dessverre

Takk, moczko857654
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2022

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at oppholdet ikke ble helt som forventet.

Det er forståelig at disse omstendighetene la en unødig demper på besøket her i Trondheim.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om du ønsker å diskutere saken ytterligere.

Anmeldt 23. august 2022

Da vi bestilte hotelloppholdet med den info at de hadde hotellrom med badekar bestilte vi dette og sendte beskjed om at vi MÅ ha badekar på hotellrommet(da min samboer er svært plaget av psoriases). Først 10.min før vi kommer i skranken for innsjekking får vi tilbakemelding om at vi ikke får badekar på hotellrommet. Det var da egentlig helt uaktuelt for oss å bruke dette hotellet, men måtte ta hotellrommet og greie oss uten badekar, som igrunn var hele grunnen for at vi dro på hotellovernatting.

Takk, hhervi385277
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at vi ikke klarte innfri dine forventninger.

Hotellet har dessverre et begrenset antall rom med badekar og dersom etterspørselen er stor så kan vi ikke garantere dette 100% overfor alle.

Vi forstår likevel at dette la en unødig demper på oppholdet.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om du ønsker vi skal bistå med noe annet

Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning

Anmeldt 22. august 2022

Vi oppgraderte til en mini suite og fikk et gammel utslitt rom med ventilasjon som knapt kan ha vært utbedret siden 1980 tallet. Det var skrekkelig tung luft og alt for varmt. Vi fikk hodepine av å sove der. Kommer aldri tilbake dit.

Takk, onilse262107

Takk for din tilbakemelding.

Det er veldig beklagelig at dere fikk denne opplevelsen av vårt hotell.

Vi forstår at disse omstendighetene la en unødig demper på oppholdet her i Trondheim.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte slik at vi kan diskutere saken i annet fora.

Igjen, lei for det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse trakter igjen.

Anmeldt 14. august 2022

Syns det var en helt grei opplevelse og et godt hotell. Kanskje litt stressende eller litt lite frokostområdet. Følte personalet kunne ha vært mer hjelpsomme på enkelte ting. Fine rom og god standard på hotellet generelt.

Takk, abromm357537
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2022

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du alt i alt hadde et fint opphold her hos oss i Trondheim.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.

Anmeldt 10. august 2022

Skuffende. Små rom. Middelmådig service. Dyrt. Hadde forventet bedre. Ingen tilbud av mat søndag. Vi valgte dette hotellet fordi vi er over åtti år og ønsket å være et sted vi kunne få alt på et sted. Vi opplevde hotellet som nedslitt og med en betjening med lite engasjement for å gi noe ekstra.

Takk, Nosteen

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at vi ikke helt kunne innfri dine forventninger.

Hotellet er under renovering og har dessverre noe begrenset når det gjelder bespisningstilbud på søndager

Det er veldig synd at du fikk denne opplevelsen av personalet så dette vil bli fulgt tett opp.

Igjen, lei for det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.