Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
StayForLong
Priceline
Se alle 19 tilbud
Anmeldt 22. september 2022

Fin beliggenhet og lest å komme seg for og se og oppleve severdigheter. Nær resturanger og kafeer.minuset var parkering. Det burde hotellet ha egen parkering for gjester som ankommer med bil.for det ett stort minus poeng og så var veldig dyrt

Takk, 61n6hrfpa9
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at alt stod til dine forventninger.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse trakter igjen.

Anmeldt 13. september 2022

Kan anbefales på det varmeste, hyggelige folk, god service. Rommet var nytt og reint. Hotellet ligger meget sentralt i Trondhjem med masse muligheter for opplevelse. For de som kommer med bil er. det enkelt og parkere i hotellets garasje. Renhold virket og være i fokus og det setter vi stor pris på. Frukost var meget bra med tanke på mat og service. Vi kommer tilbake

Takk, Raymond S
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2022

Kjære Raymond

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss stort å høre at alt stod til dine forventninger.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

r

Anmeldt 13. september 2022

Det eneste som trekker opp for oppholdet er utsikten vi hadde fra rommet vårt. Hotellet trenger mye kjærlighet, og med det så mener jeg at det meste trenger å oppgraderes. Vi oppgraderte oss selv til et Premium-rom, men vi fikk ingen ordentlig hotellfølelse. Føltes ut som vi bodde på et ekkelt hostell i Asia. Rommet hadde heller ingen tilgang til casting på TV, og møblene på rommet trenger å bli byttet ut. Vi kommer i hvert fall ikke til å besøke dette hotellet igjen.

Takk, Elin T
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2022

Kjære Elin

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at oppholdet ikke ble som forventet.

Hotellet er dessverre fortsatt under renovering og det rommet du bodde på vil få en langt mer oppdatert versjon senere i høst noe som er sårt tiltrengt.

Vi kan forstå at dette la en unødig demper på besøket her hos oss.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte slik at vi kan diskutere saken i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Denne turen måtte jeg bytte hotell da det var umulig å få to netter på samme hotell.
Så dette var for en natt med oppgradering av rom.
Fantastisk å komme inn på hotellet.

⛔️Måtte faktisk vente på innsjekk til 15.30 da det ikke var så mange av disse rommene (sa de). Dette står dessverre ikke på hjemmesiden. En halvtime er ikke mye men sliten og svett så blir den halvtimen lange minutter til den prisen. Jeg oppgraderer ikke rom og betaler mer for å vente.

✅ Rommet var fantastisk, kjempeseng, morgenkåpe, utsikt og alt stod til forventningene 🔆

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Renata M
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Kjære Renata

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du fikk et minnerikt opphold her hos oss.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 29. august 2022

Rommet stemte ikke overens med bestillingen. Kjøleskap på rommet uten drikke. Badet var dårlig rengjort, ingen toalettpapir. God hotellbeliggenhet, nær sentrum og restauranter. Betalt parkering 410 netter per dag. sammenlignet med Radisson i Gøteborg - veldig dårlig mat her, dessverre

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, moczko857654
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2022

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at oppholdet ikke ble helt som forventet.

Det er forståelig at disse omstendighetene la en unødig demper på besøket her i Trondheim.

Ikke nøl med å kontakte oss direkte om du ønsker å diskutere saken ytterligere.

Igjen, lei for det inntrufne, men ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning