Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fornøyd med mat”
Anmeldelse av Lager11

Lager11
Vurdert som nr. 193 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 6 - USD 11
Beskrivelse: Lager11 is Trondheims new place to meet. Enjoy street food from all corners of the world, events for everybody, and good times! Open Thursday;16.00- 22.00 Friday: 16.00-24.00 Saturday: 10.00-24.00 Sunday:11.00-18.00
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Lager11 is Trondheims new place to meet. Enjoy street food from all corners of the world, events for everybody, and good times! Open Thursday;16.00- 22.00 Friday: 16.00-24.00 Saturday: 10.00-24.00 Sunday:11.00-18.00
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg har spist på Lager11 to ganger. Stekte nudler og Gongbao kylling fra Kina kjøkken, ogKoreansk BBQ kylling fra SesamStasjonen er Must have retter. Souvlaki og Pizza er også ganske bra .

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, chenxinga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 15 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig dyrt for en liten smakebit. Maten var lunkent og smakte helt middels. Bra konsept som må bearbeides både kvalitet og pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 155shahriarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Lager11 er en trivelig plass å spise. Menyen er variert, det eneste jeg savnet var litt flere sjømatalternativer. Jeg bestilte Pekingand, spinatpai og souvlaki. Kan anbefales, selv om spinatpaien var litt for godt stekt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Mat fra 7 verdenshjørner på ett sted. Småretter til ca 80 kr, god kvalitet til en billig penge. Øl/vin får man også kjøpt.

Meget hyggelig betjening i både inngang, bar og «boder»

Dato for besøk: juli 2020
Takk, K6044GKjank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dette er virkelig et friskt pust som byen trenger, man merker at de er i oppstartfasen. Noen matboder liker man bedre enn andre. Til fremtiden håper jeg de ordner flere drikkestasjoner. Gleder meg til fortsettelsen!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lager11, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Lager11? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din