Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt forferdelig”
Anmeldelse av Onkel Svanhild

Onkel Svanhild
Vurdert som nr. 2 av 5 Bakeri i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kjøpte 2 kakestykker, en bolle og en scones. Kakene var dyre og ikke god i det hele tatt. Og forresten sconen betalte vi for, men fikk ikke den med. Bollen trekker opp.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, SunnmorskMatturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 29 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig kult sted / miljø, blide og hyggelige ansatte og en kakedisk det er vanskelig å gjøre kun ett valg i. Desidert beste bollene jeg noen gang har smakt- luftige, lune og med perfekt smak av kardemomme!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, linntonje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mars 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Onkel Svanhild, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Onkel Svanhild? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.