Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service, indisk med norsk vri”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 52 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

God service, indisk med norsk vri. Svært hyggelig lokale med historiske røtter. Savnet litt mer spice i rettene. Det ber vi om neste gang.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Tbuer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3438 av 57 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Spiste Koh I Nor spesial. Nydelig mat og godt drikke.
God og rask service i flotte lokaler. Veldig trivelige servitører.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, may8877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestemt oss for å prøve denne nye indiske restauranten i Trondheim, men det var ikke en spesielt god opplevelse. Vi bestemte oss for en Koh i Nor Spesial med forskank av lam, biter av oksebrisket, Tandoor-grillet kylling og kongereker, men ble skuffet. For det første så ble maten servert på kalde serveringsfat, noe som gjorde at maten var kald allerede da vi fikk den. Det var lite saus og den var ikke spesielt smakfull heller. Ikke mye smak av India, for å si det sånn... Det er mulig vi var uheldige med timingen, men vi kommer nok ikke til å besøke denne restauranten igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, baardos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Spiste lunsj, rekesmørbrød og chilikylling. God mat og rause porsjoner. Chilikyllingen kunne vært litt sterkere, men veldig god på smak

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 99janerikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten anbefales veldig! Veldig god indisk mat, gode priser og veldig god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hanneleneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din