Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kommer tilbake”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 53 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod middag og nydelig dessert. Lokalene er fine, ryddig og rent. Hyggelig betjening og ingen støyende musikk, topp

Dato for besøk: august 2020
Takk, Fosenfolk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 59 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2020

Helt utrolig nydelig mat! Var på besøk med et vennepar. Vi valgte Koh i Nor spesial for å få smake litt forskjellig, og den var virkelig helt fantastisk! De to andre valgte vegetarplatter og butter chicken, de var også kjempegode (Ja, jeg fikk lurt til meg en liten smak:)) Vi lot oss friste av dessertene også, og smakte oss gjennom alle sammen. Perfetk avslutning på måltidet.
God service, vi anbefaler denne plassen på det sterkeste. Det er ikke siste gangen vi kommer innom!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Y6810EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Flott atmosfære og kjempegod mat! Anbefaler å prøve retten chili chicken.
Kommer gjerne tilbake ved flere anledninger!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, haswe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Vi spiste en spesialrett med oksekjøtt, kylling, scampi og lam med tilbehør. Delikat anrettet. Kort ventetid og veldig hyggelig servitør. Husets rødvin smakte fortreffelig til maten. Koselig interiør. Ikke la deg lure av inngangspartiet da det ikke er så innbydende.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Et hyggelig bekjentskap med nydelig mat og svært god service. Koh i Nor spesial anbefales med mangois til dessert.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 45hegeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din