Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales! ”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 53 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, kjempefine lokaler og god service! Alle i følget var veldig fornøyde med både hovedrettene og dessertene! Vi kommer gjerne tilbake en annen gang!

Dato for besøk: august 2020
Takk, rannveigvb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 59 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og stilig interiør. Vi delte kombinasjonsmenyen og var veldig fornøyd, både med smakene og porsjonene. Perfekt tilberedt scampi og kjøtt. Gode og smakfulle sauser. Vi fikk smake på to alternativer til husets rødvin, og kunne velge den som passet oss best. Vinen smakte perfekt til maten. Trivelig og god service. Gode desserter og drinker. Indisk mat med «London-kvalitet». Anbefales varmt!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, FridaAndLars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Denne restaurant vil vi anbefale.
Den maten og servicen var det beste vi har opplevd. Denne må bare oppleves!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 417gudmundk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod middag og nydelig dessert. Lokalene er fine, ryddig og rent. Hyggelig betjening og ingen støyende musikk, topp

Dato for besøk: august 2020
Takk, Fosenfolk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Helt utrolig nydelig mat! Var på besøk med et vennepar. Vi valgte Koh i Nor spesial for å få smake litt forskjellig, og den var virkelig helt fantastisk! De to andre valgte vegetarplatter og butter chicken, de var også kjempegode (Ja, jeg fikk lurt til meg en liten smak:)) Vi lot oss friste av dessertene også, og smakte oss gjennom alle sammen. Perfetk avslutning på måltidet.
God service, vi anbefaler denne plassen på det sterkeste. Det er ikke siste gangen vi kommer innom!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Y6810EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din