Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske smaker”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 53 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk, autentisk fra det indiske kjøkken med utrolig service. Mange gode smaker og gode rause porsjoner. Virkelig en opplevelse.

Dato for besøk: september 2020
6  Takk, 662jana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 59 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2020

Åt eit fortreffeleg vegetarmåltid med smakfulle sausar. Perfekte porsjonar. Prøvde også tre av menyens desserter som alle leverte! Vi kjem att

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, livmaritf2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, kjempefine lokaler og god service! Alle i følget var veldig fornøyde med både hovedrettene og dessertene! Vi kommer gjerne tilbake en annen gang!

Dato for besøk: august 2020
Takk, rannveigvb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og stilig interiør. Vi delte kombinasjonsmenyen og var veldig fornøyd, både med smakene og porsjonene. Perfekt tilberedt scampi og kjøtt. Gode og smakfulle sauser. Vi fikk smake på to alternativer til husets rødvin, og kunne velge den som passet oss best. Vinen smakte perfekt til maten. Trivelig og god service. Gode desserter og drinker. Indisk mat med «London-kvalitet». Anbefales varmt!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, FridaAndLars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Denne restaurant vil vi anbefale.
Den maten og servicen var det beste vi har opplevd. Denne må bare oppleves!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 417gudmundk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din