Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spis indisk mat her! ”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 44 av 295 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og kjempefin service! Vi spiste papadums og Koh i nor sin spesial. Vi liker forskjellig styrke på maten, og det løste restauranten med en liten chilipasta ved siden av. Elegant

Dato for besøk: juli 2021
Takk, frodeh909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2933 av 80 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2021 via mobile enheter

Oksebrisken var veldig mager, servitøren var ekstremt hyggelig. Atmosfæren er koselig. Anbefales for de som liker indisk ( får ikke velge styrken på maten, spør for å få mildere/ sterkere)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, egorr761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og kjempegod service, liker man indiske er dette plassen å gå i Trondheim.
Vi spiste Koh i nor spesial, og vi fikk påfyll av alt vi ønsket underveis

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, bjarter2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2021

Vi fikk servert indiak tre retters middag. Fint presentert med masse farger. Kamskjellen vi fikk servert var utrolig smaksrikt. Hyggelig betjening og fint lokale.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, mariannesD3754QA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2021 via mobile enheter

Koselig sted med fin atmosfære, og hyggelig personell. Veldig god mat, ble veldig mette!! Et sted jeg gjerne drar tilbake til

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, julianeliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.