Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig indisk mat”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 44 av 296 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 70 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021

Jeg bor på Østlandet og er bortskjemt med gode indiske/pakistanske restauranter. Hadde denne restauranten holdt til i Oslo så ville den ikke vært i drift alt for lenge.

Jeg bestilte en butter chicken og garlic naan. Butter chicken smakte som ikke smakte butter chicken. Naan brødet var tynt og lå i ovnen for lenge, som gjorde det hardt. Porsjonen var liten og ikke mettende nok. Det blir ikke flere besøk til denne restauranten.

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, JMAzeem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 80 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Super god mat. Og hyggelig betjening. Muligens den beste indiske maten jeg har spist. Smakfult, spicy og delikat! Garantert valg om jeg kommer til bake til Trondheim

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mariannelo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Maten skal alltid telle mest, og den var til nød grei. Hverken mer eller mindre. Dette var ikke veldig indisk! Mistenker kokken er norsk med lynkurs i å lage indisk mat.
Stort Pluss for hyggelig rustikt lokale og god service!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Nils A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Forsøkt denne restauranten for indisk mat i Trondheim. Maten er velsmakende, men helt på det jevne og det finnes bedre indiske restauranter. Men veldig hyggelig servitør, og rikelige porsjoner. Kan gjerne forsøkes.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi forhåndsbestilte bord, noe som var lurt for her var det mange folk.

Veldig hyggelig og god service.

Maten var fantastisk! Vi var 4 stk og alle bestilte forskjellig mat. Og alle var like fornøyde og stappmette.

Kunne gjerne vært servert mer av chutneyen, men det er da bare en bagatell.

Beste indiske vi har besøkt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.