“Beste raitaen ever!”

Koh I Nor
Vurdert som nr. 37 av 407 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 755 - kr 2 698
Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Kjempegod mat, beste raitaen jeg har smakt! Bestilte take away, maten kom til rett tid og fikk til og med en gratis brus på kjøpet 😊

Takk, lindahC3481LY

Anmeldt 27. mai 2023

En hyggelig plass med god mat. Vi spurte i seneste laget om ledige bord og fikk reservert. Da vi ankom var bordet vårt allikevel gitt bort, men de fikset raskt en ny mulighet. Vi ble servert god mat og hadde en fin opplevelse til tross for at dette var en noe hektisk dag.

Takk, hannekj82
Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Middag for tre etter begivenhetsrik dag. Crossover-ish indisk i norsk setting. I utgangspunktet spente.

Supervennlig, trygg og fin betjening. Passe bred meny. 1 x lammeskank, 1 x okse-korma, og en, nærmest, smaksmeny av tre forretter til hovedrett for den tredje av oss. Diverse tilvalgt tilbehør.

En stor suksess alt sammen. Selv Bangla-øl og Côtes de Rhonde smekket elegant inn i smaksbildet for oss.

Bottom Line: Dette var bare stas. God verdi for hver krone og en flott opplevelse. Vi forlot restauranten mett og fornøyd, og anbefaler alle andre til å gjøre det samme!

Takk, Arnt Roger A
Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

Veldig god mat. Flotte lokaler og spennende meny. Litt annerledes meny i forhold til andre indiske restauranter. Frisk og delegat mat😊

Dato for besøk: april 2023
Takk, Magne O
Anmeldt 11. mars 2023 via mobile enheter

Ok mat og koselige lokaler. Hyggelig betjening. Men styr unna nan, det var glasert med smeltet smør. Samosaen var kreativt utformet men tam smak.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Bjørn Magne J

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!