“Gode smaker, stor og innholdsrik porsjon”
Anmeldelse av Koh I Nor

Koh I Nor
Vurdert som nr. 40 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 747 - kr 2 669
Anmeldt 4 uker siden

Trivelig sted og rent. Stor, innholdsrik porsjon og gode smaker. Veldig hyggelig personale. Passer bra for alle aldre. Nydelig mango lassi og butter chicken!

Dato for besøk: september 2024
Takk, Bodil Anita S

Anmeldt 12. juli 2024 via mobile enheter

Autentisk indisk mat. Store porsjoner og gode priser. Vi var tre voksne og to barn og spiste et godt måltid for kroner 1000.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Elizabeth K
Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

Vi gikk for deres spesialrett; et stort fat med gode smakebiter fra menyen. Passer perfekt for å dele. Vi fikk biff, kylling, kongereker - alle med nydelige sauser til. I tillegg vårruller og mye sprø grønnsaker. Og perfekt kokt ris.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, siri60
Anmeldt 17. juni 2024

Vi ble sittende i den kalde trekken fra aircondition. Spurte om de kunne justere på grader, men ingen som kunne betjene vifta😱 ba om å få bytte bord, men null respons. Ble en kald fornøyelse denne middagen. Maten var heller ikke mye å skryte av.
Styr unna.

Dato for besøk: juni 2024
1  Takk, Arild J
Anmeldt 9. juni 2024

Koselig atmosfære med dempet musikk! Fikk bestilt raskt og måtte ikke vente lenge på maten. Smakte nydelig! Grei pris!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Sidsel V

Reisende som så på Koh I Nor, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Koh I Nor? Del dine erfaringer!