Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt supert”
Anmeldelse av Edoramen

Edoramen
Vurdert som nr. 128 av 283 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020

God mat i gode porsjoner, så du blir trygt mett og prisen er derfor grei. Koselig, liten plass. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MariKarW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Veldig god ramen, mye mat for pengene, koselige folk og sted! Maten gir en følelse av å være (tilbake) i Japan❤️

Dato for besøk: august 2020
Takk, cecetori
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Endelig en Japansk restaurant som serverer noe annet enn sushi! Har vært her ved flere anledninger og aldri blitt skuffet. De serverer bare ramen, men jaggu kan de det og. Du kan sette deg ned ved ett av bordene, skanne en QR-kode på bordet og bestille og betale der, så roper de opp navnet ditt når måltidet er klart.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JCobs88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Endelig ramen restaurant i trondheim! Vi prøvde ramen i flere restauranter i Norge som hadde det på meny, men det er første gang det likner (veldig) på den suppe som vi ble forelsket i under våres reise til Japan! Håper at etter hvert de skal lage forskjellige varianter av ramen, det er jo så mange muligheter. Vi kommer tilbake i hvert fall :)

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, alvringar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Edoramen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Edoramen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din