Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service”
Anmeldelse av Héctor

Héctor
Vurdert som nr. 263 av 295 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Var der i over en time, elendig service, fikk servert ufrivillig drikke på bordet (feil av servitør), vi ble dermed tvunget til å betalte uten å ha drukket noe? Drinken smakte ikke bra. Skuffelse, hadde gleder oss:/

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 659theas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 98 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Dette er ikke stedet å besøke dersom du ønsker noe som ligner på autentisk meksikansk kjøkken. Margaritas serveres fra tappekran og smaker ferdigblandet. Oksekjaketaco smakte tilnærmet ingenting, mens kyllingtaco var bittelitt bedre. Nachos-chips var smakløse og harde. Quesedilla var litt mer spicy, men ble servert uten annet tilbehør enn litt salsa. Dagens lyspunkt var en grillet maiskolbe som var smakfull med sitt tilbehør.
Det trekker ned at det meste av maten ble servert lunkent.

Hector er i realiteten et fastfood-sted med høy musikk. Besøk heller Frida i Fjordgata.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Pioneer293661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Elsker meksikansk så kusina dro meg med hit. Kusina og jeg spiste det samme; gratinert nachos med chili con carne og en salat ved siden av. Gode smaker i maten, men til at dette kostwt over 200 kroner så ble jeg skuffet over hvor lite mat det var. Nachosen hadde nesten ikke chili con carne eller ost, og jeg syns det var en liten porsjon. Fantes glutenfritt på menyen, bl.a det jeg bestilte. Kjempegode margaritas. Kul plass med hyggelig betjening. Noe rart de ikke hadde noen form for parasoll på "drop-in" serveringen. Ble ganske hett i sola.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

355 for en Super Duper - det er nok. Kjapp servering og nesten for kjapp med så mye folk på huset. Dette tjener de godt på!!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 765gunnarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Stemningen var god, men maten levde absolutt ikke til forventningene. Veldig små porsjoner og heller ikke så gode... Hvert fall ikke med tanke på prisen. Tacoene var svært skuffende. Lefsene var tørre og fyllet var vannete og litt smakløst. Det ble bedre da vi bestilte overpriced rømme og ananas salsa (som for øvrig var veldig god), men servitøren tok den fra oss før den var spist opp... Quesedillaen var mye bedre enn tacoene, og det litt mer mat i dem. Drinkene vi bestilte var bra.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, emma-200321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Héctor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Héctor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.