Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“kjip kveld”
Anmeldelse av Héctor

Héctor
Vurdert som nr. 263 av 296 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2021

vet ikke hva som var verst av servicen eller maten. samtlige i selskapet var skuffa, tørre tacos med lite smak. arrogante servitører. fint lokale med mye potensiale, men dette var bare så altfor dårlig.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, irgnitravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 98 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Bestilte nachos (forrett) og kyllingtaco. Nachosen var god, mye chips, nok salsa og guacamole. Kyllingtacoporsjonen var veldig liten. To små lefser med litt fyll i. Utrolig fint lokale med nydelig interiør, men pga maten ble dette utrolig skuffende.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kaiadj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021

Dårlig matopplevelse, lite smak. Ventet 1t og 15min på mat, ellers ikke mye å skryte av. Når maten endelig kom fikk jeg street-food følelse..

Dato for besøk: juli 2021
Takk, AnnaR4496
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Var der for å spise med et par venninner. Fint lokale, men ble uheldigvis plassert på det eneste bordet uten varmelamper omkring. Var fullt i restauranten så var ikke mulighet for å bytte bord. Drinkene og maten kom relativt raskt, men servitørene var ellers umulig å få tak i. Maten var ikke noe å skryte av, smakte enten veldig lite eller bare sterkt. Vi bestilte en del forskjellige drinker, men ingen av oss klarte å drikke mer enn én slurk da alle drinkene smakte ren tequila. Var som å drikke rett fra flaska. Kommer ikke til å dra hit igjen og kommer til å fraråde andre å dra hit.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, norlysss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Helt ok sted for enkel meksikansk mat og drinker. Vi satt ute u det fine sommerværet. Både mat og drinker var midt på tre. Service var elendig, ansatte var trøtte og stresset. Helt ok sted, men ikke noe særlig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Helga_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Héctor, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Héctor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.