“Høy musikk!!!”
Anmeldelse av Héctor Food & Fiesta

Héctor Food & Fiesta
Vurdert som nr. 251 av 400 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

God mat men små porsjoner. De spiller veldig høy musikk!!! Litt vanskelig å snakke med de andre rundt bordet pga den høye musikken.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Drammen2022

Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

God mat, men for mye olje, i alt. Faktisk latterlig lite mat for pengene. Ventet utrolig lenge på desserten, kanskje 45 minutter! Kult lokale og god beliggenhet. Hyggelig betjening. For høy musikk for et spisested hvor folk vil snakke sammen.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, mariawintherwashere
Anmeldt 27. november 2023 via mobile enheter

God mat og drikke + super service!
Veldig vennlig og flink servitør.
Kan heller ikke klage på prisene.
Inkl. tips havnet vi på ca kr 700 per pers etter en helaften.
Vi kommer gjerne tilbake :)

Takk, Ingrid Sylthe V
Anmeldt 25. november 2023

Bestilte en dele meny, Så det var en smak av mange retter fra menyen - smakløs mat. Ikke verdt pengene. Mye støy i lokalet.

Takk, trinenol
Anmeldt 20. november 2023

Alltid god stemning og god mat. Vi har spist på Héctor regelmessig siden oppstart i 2020 og nøler ikke om å komme tilbake.

Takk, Svanhild L

Reisende som så på Héctor Food & Fiesta, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Héctor Food & Fiesta? Del dine erfaringer!