Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig rolig tapas opplevelse”

Bakgården Bar og Spiseri
Vurdert som nr. 17 av 287 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 46 - USD 85
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Tapas restaurant med fokus på lokale råvarer
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Vi kom hit på grunn av gode anmeldeser på tripadviser. Og maten var så god vi hadde håpet. Det var mye å velge i fra menyen og noe for en hver smak. Vi spiste menyen som het litt sulten 2 og den var veldig god. Vi prøvde også tapas desserten som også var god. Alt i alt vil jeg anbefale resturanten om man har lyst på tapas for ikke en alt for dyr penge.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kajask
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (517)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7276 av 517 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Booket bord til kl. 21:15. Det sto ikke klart før 21:25. Måtte vente litt over en time på maten. Trivelige og oppmerksomme servitører og grei atmosfære i lokalet. Ikke veldig spennende mat. Skal sies at maten ble servert sent lørdag kveld, så leveringen var absolutt "innafor".
Ikke noe direkte feil, men savnet det "lille ekstra" ..mener også at de varme rettene kunne vært varmere. Se vedlagt kvittering for rettene vi valgte og prisen vi betalte. Ølet vi fikk anbefalt var godt!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Av en eller annen grunn hadde jeg aldri besøkt dette stedet før, men det var jommen på tide. Her kan man velge blant ferdig oppsatte menyer, eller man kan komponere sin egen sammensetning - spisekartet har mye å by på. Vi var fire stykker og bestilte tre tapas hver. Jeg var litt betenkt i utgangspunktet: ville det bli nok mat? Det ble det! Alle kunne deles, og alle var gode - og likevel klarte vi ikke spise opp alt. Vennlig betjening og rolig atmosfære. Kort sagt, vi var kjempefornøyd. Og pepperrotsausen til kveita er ualminnelig god, bare så dere vet det.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ellen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Har ved flere anledninger spist på Bakgården og har vært veldig fornøyd. Men siste besøk var en skuffelse. Spiste meny nr. 2 etter anbefaling fra hyggelig kelner. Men flere av rettene var ikke varm!!! Maten ble servert i små støpjernspanner. Når jeg tok på disse var dem bare lunken. Kun 2 av rettene var skikkelig varme. Kyllinglåret som ble servert var veldig tørt og har tydeligvis ligget lenge på kjøl.
Kelneren serverte maten og siden så jeg ikke han. Var ikke ved bordet og spurte hvordan maten smakte. Men jeg gjorde han oppmerksom på ved betaling at maten ikke var varm, han skulle ta det opp med kjøkkenet. Det var heler ikke varmt nok i lokalet på en hustrig dag ute. Synd.
Så hva skjer i Bakgården??

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, okf123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og godt øl

Vi delte en meny 2 med IPA og Weissbier fra tapp. En deilig kombinasjon.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, morgendugg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Bar og Spiseri, så også på

 

Har du vært i Bakgården Bar og Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din