Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig tapas i sommer-Trondheim”

Bakgården Bar og Spiseri
Vurdert som nr. 18 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 46 - USD 87
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Tapas restaurant med fokus på lokale råvarer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Deilig tapas i sommer-Trondheim ♥️ Nydelig profesjonell service også. Maten kom raskt og fullt mulig å legge til mer

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anne-katrineaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (522)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 522 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Fikk anbefalt dette av en veteran student. Men fikk litt kalde føtter etter å ha lest på tripadvisor. Men valgte likevel å forsøke... og takk og pris. Studenten hadde rett. Beste Tapas vi har spist. Og servert av veldig hyggelig betjening.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, TormodR11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende matopplevelse. Spiste Meny 1. Kjøttbollene var som sprettballer. Kyllingvingene var helt ok.
Sopp og oliven var ok.
Potene var bra.
Biffkjøttet var veldig bra.
Mørt og smakfullt.
På bildet mangler kylling og biff. Det kom litt senere. Ikke verdt 500.- per pers. Lite utvalg på musserende og overpriset.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, NilsPetter_79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hvis du går forbi dette spisestedet så vil vi anbefale deg å gå videre. Vi var 4 voksne damer som hadde en meget trist restaurantopplevelse. Vi har faktisk aldri før opplevd maken til arrogante servitører. Det er i tillegg overhode ikke samsvar mellom hva du får og hva du betaler. Vi anbefaler at personalet får et kurs i service og lærer seg både å lytte til kunden, ydmykhet samt høflighet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Honefoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte Trøndermenyen og etter en svært god service og presentasjon av mat fra servitør var vi derimot skuffet over presentasjon fra kjøkkenet og ikke minst smakene. Ord som hjemmelaget og med referanser til lokal tilknyting var ikke reflektert i selve maten. Kjøttbollene opplevdes som halvfabrikat og kyllingen smakte ikke noe mer enn kyllingvinger fra matbutikken, med en saus som var brukt som marinade de siste minuttene. Når du betaler over 650 per person er det å forvente mer enn dette. Ble også anbefalt en blonde øl til maten, denne hadde en sum på 149kr for 0,33. Alt i alt, ok mat, altfor dyrt men hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, fredriko236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Bar og Spiseri, så også på

 

Har du vært i Bakgården Bar og Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din