Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nei. Det er aldri noe hyggelig”

Bakgården Bar og Spiseri
Vurdert som nr. 17 av 287 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 45 - USD 85
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Tapas restaurant med fokus på lokale råvarer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Nei.
Det er aldri noe hyggelig å skrive en dårlig anmeldelse, men her må det skjerpes, ellers går det til h...

Vi bestilte en fristende meny til underkant av 600 per pers.
Da forventer jeg høy kvalitet.
Fisk; overkokt, lunka
Lam, dårlig kjøtt, kombinert med mango, begge kom dårlig ut av det.
Høyrygg, nei. Lapskaus hadde vært bedre? Lunka, smaken lite minneverdig.
Gode blåskjell i kokos
God allioi
Ok foccacia
Tomatsalat, når ble tomatene oppskjært?
Moji- hjemmelaga? Mild og kjedelig
Ok saltbakt potet.

Det går ikke an å servere dette til den prisen uten å gjøre det aller beste ut av råvarene.
Angrer på at jeg ikke sa fra, unnskyld, var trøtt etter lang kjøretur.
Men dere, smak selv, og skjerpings.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, tondonna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (518)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 518 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Hyggelig lokale og deilig mat!
Veldig bra konsept og koselig å dele retter.
Fullt fokus på desinfisering og plassering av bord.
Takk til restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

God mat og hyggelige servitører. Noe lang venting på maten. Det som kunne vært en utrolig koselig bakgård bar preg av liten interesse fra driverne. Store blomsterkrukker fulle av kun ugress, og noe rotete inntrykk generelt. Skal lite til for å gjøre dette til en oase.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og rask servering, men sikkert lurt å reserve bord (spes nå i koronatiden)
Tommel opp for servitørene

Dato for besøk: juli 2020
Takk, may8877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Maten var nydeleg! Champinjongane var litt sterke og tok mykje av smaken til den andre maten me bestilte. Men spørst jo kva rettar ein set saman. Anbefalast!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjef2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Bar og Spiseri, så også på

 

Har du vært i Bakgården Bar og Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din