Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og trivelig atmosfære”

Bakgården Bar og Spiseri
Vurdert som nr. 19 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 48 - USD 90
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Tapas restaurant med fokus på lokale råvarer
Anmeldt 14. august 2020

God, variert mat med mange spennende tapasretter. Kongerekene var min favoritt. Trivelig og serviceinnstilt betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ingridhdem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 523 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020

Trist å måtte gi en slik tilbakemelding, men blir dessverre nødt til det. Jeg har alltid trodd at Bakgården var en topprestaurant i Trondheim, men der tok jeg feil. Dette er den tristeste maten jeg har fått noen gang, i alle fall til den prisen. Pizzaen i Narvesenkiosken har høyere kulinarisk verdi.

Full disclosure: Har ikke spist i restauranten, men fått levert mat på døren. Det kan være at atmosfæren og miljøet i restauranten kan rette på noe av inntrykket, men jeg tviler.

Bestilte mat for ca. 1000 kr, noe som burde være nok til 2 personer. Det var det ikke.

Vi bestilte 10 retter, 8 + brød og aioli.

Rettene:
1. Torsketunger, 2 stk torsketunger (99 kr), var seige. Jeg visste faktisk ikke at dette var mulig, jeg har aldri opplevd å få seige torsketunger noen gang.

2. Kongereker (Ville), 4 stk kongereker (145 kr). Ok på smak, men prisen står ikke i forhold til noe som helst.

3. Kjøttboller (hjemmelagde), 4 stk. (105 kr). Smakte ingenting, ingen assosiasjoner til spania/italia, kipe smakløse boller i en kip smakløs tomatsaus.

4. Tomatiserte kyllingvinger (overvinger), 4 stk (95 kr). Den retten med flest gram/krone. Smakløse, tilsynelatende ukrydrede kyllingvinger - hvor tomatsausen ble av vet jeg ikke. Det virker nesten som at restauranten bare har satt retten på menyen for å "ha noe til barna".

5. Pancettasurrede dadler (blåmuggost), 6 stk (145 kr) Den desidert beste retten. Og den eneste jeg på noen som helst måte kunne tenkt meg å spise igjen.

6. Ovnsbakt chevre, (125 kr) var ikke bakt ordentelig i ovnen. Ideen med retten var god, men det skortet på gjennomføringen.

7. Spansk paprika (med avokado), 2 stk (95 kr) - wtf! Meningsløs rett. skåldet paprika fylt med en tam og smakløs avokadomos.

8. Marinerte oliven (59). Pluss for stor porsjon. Ikke gode oliven. Et glass med Ybarra-oliven fra Rema er bedre.

9 & 10. Brød og aioli (40 kr + 25 kr) får godkjent, men skulle bare mangle

Jeg kommer aldri til å spise på Bakgården igjen, og kommer for altid til å fraråde alle jeg kjenner å dra dit. Dyrt og dårlig. Du får bedre mat til samme pris på Egon!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GourmetPlusGourmand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Grei mat, men kyllingen og kveita var tørr. Vi bestilte ikke meny, men 5 småretter; fire kjøttboller, fire skiver ost, fire kyllingvinger, saltbakte poteter, aioli, ett glass vin og en øl. Nesten 900 kr, så veldig lite for pengene. Blir nok ikke flere besøk dit for vår del.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, GeirG1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Kjedelig å skrive min første dårlige anmeldelse, men måtte bare etter min første og garantert eneste opplevelse med denne plassen. Bestilte mat for 5 personer via Wolt. Restauranten bekreftet bestillingen. Når vi ankom resturanten og skulle hente maten (ca. 15 min med bil) kunne vi se at resturanten hadde angret seg og sendt melding om at de ikke hadde kapasitet til å ta i mot vår bestilling allikevel. Etter en prat med 2 hyggelige personer i resturanten fikk vi beskjed om at de allikevel skulle ordne maten vår, da de hadde gjort en feil siden de hadde bekreftet bestillingen først, men endret i ettertid. Resturanten garanterte ferdig mat om 30 min. Vi gikk og satte oss i bilen og ventet i 30 min. Etter ventetiden skulle vi hente maten, men da ble vi møt av ei som kunne informere oss om at hun hadde kansellert vår bestilling nok en gang, og at de aldri hadde startet å lage maten vår. Veldig hyggelig å ikke gi beskjed om dette heller via wolt appen. Hun begrunnet kontraavgjørelsen med at "Bakgården ikke hadde gjort noe feil i denne situasjonen". Utrolig provoserende oppførsel og kontrabeskjeder og en service som er totalt uakseptabel. I ettertid sjekket jeg hva som hadde skjedd feil med Wolts kundeservice, og wolt kunne bekrefte at resturanten aldri skulle ha bekreftet bestillingen for så å kansellere i ettertid. Det hadde gått "litt kjapt med Bakgården" Noe den siste medarbeideren fra Bakgården som vi møtte nektet for at de hadde gjort. Jeg måtte nesten le av kundebehandlingen i ettertid. Samtidig er det den mest provoserende opplevelsen jeg har opplevd på en resturant. Ever. Gjestene endte opp med å å få mat fra Burgerking 2.5 timer etter planlagt middag.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 231remih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Nei.
Det er aldri noe hyggelig å skrive en dårlig anmeldelse, men her må det skjerpes, ellers går det til h...

Vi bestilte en fristende meny til underkant av 600 per pers.
Da forventer jeg høy kvalitet.
Fisk; overkokt, lunka
Lam, dårlig kjøtt, kombinert med mango, begge kom dårlig ut av det.
Høyrygg, nei. Lapskaus hadde vært bedre? Lunka, smaken lite minneverdig.
Gode blåskjell i kokos
God allioi
Ok foccacia
Tomatsalat, når ble tomatene oppskjært?
Moji- hjemmelaga? Mild og kjedelig
Ok saltbakt potet.

Det går ikke an å servere dette til den prisen uten å gjøre det aller beste ut av råvarene.
Angrer på at jeg ikke sa fra, unnskyld, var trøtt etter lang kjøretur.
Men dere, smak selv, og skjerpings.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, tondonna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Bar og Spiseri, så også på

 

Har du vært i Bakgården Bar og Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din