Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men servicen trenger en upgrade”
Anmeldelse av Søstrene Karlsen

Søstrene Karlsen
Vurdert som nr. 98 av 294 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Uansett ute eller inne - vi bordserverer, vi hjemmelager og vi koser oss -med deg, hverandre og livet her nede på Solsiden.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og «frøknå» hadde valgt oss ut denne restauranten for kvelden og ble møtt av en servitør som ikke virket ukomfortabel, eller som om han likte det han drev med. Vi ble til slutt vist til et bord og fikk menyene. Etter litt tid fikk vi bestilt og maten kom. Den smakte veldig godt så her skal kokken ha all ære! Det tok veldig lang tid, syntes vi, å få kontakt med servitørene for å få bestilt dessert og få regningen. Det virket som om de var mer interessert i de litt yngre stamkundene enn oss utenbysfra.

Alt i alt en litt lunken opplevelse. Maten trakk opp og gjorde godt igjen for resten av betjeningen som ikke så ut til å være på topp i kveld.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Amarant85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (277)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 277 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

God mat, ikke så god service. Synd da maten er god. Ikke nok oppfølging ved bordet. Måtte vente lenge på å få betale.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, oeande3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Vi var 7 stk som spiste litt av hvert. Selv tok jeg miks av sjømat; krabbeklo, reker, østers mm. Aldeles nydelig. Kona tok fish and chips og bar fornøyd, selv om det var litt store stykker. God vin som passet til maten til alle. 4000 for oss alle, med et par-tre drinker til de som ville ha dèt, og noen kopper kaffe. Vel verdt turen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 659espenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Maten er god og de har et variert utvalg. Servicen er elendig, og det tar lang tid å få bestilt mat og drikke. Har vært på utestedet søstrene karlsen på kveldstid flere ganger. Du får ikke reservert bord på kveld(fra 23) med mindre du kjenner de som jobber der, eller er kjendis. Kun trynefaktor gjelder. Det er 23 års aldersgrense, men hvis du er ei pen jente kommer du inn om du er 20 år. Fra klokken 01 stenges utedelen, og da må alle gjestene inn. Dette gir sild i tønne følelse. Det er alt for få sitteplasser.

Dato for besøk: november 2019
Takk, NorthStar724739
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Vi var 8 stk, ventet 1 time på mat,
20 min på kaffe og cognac.
Bordet ble ikke ryddet før dessert kom !
God mat, men servicen ødela!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Vekt68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Søstrene Karlsen, så også på

 

Har du vært i Søstrene Karlsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din