Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei resturant”
Anmeldelse av Søstrene Karlsen

Søstrene Karlsen
Vurdert som nr. 97 av 287 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Uansett ute eller inne - vi bordserverer, vi hjemmelager og vi koser oss -med deg, hverandre og livet her nede på Solsiden.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Mellomstopp i Trondheim med behov for middag.
Vi vandret "gatelangs" på Solsiden med behov for et siste måltid for dagen. Valget var tilfeldig og falt på Søstrene Karlsen.
Vi ble møtt i inngangen av en hyggelig hvert som spurte om vi ønsket å sitte inne eller ute? I og med været da var under middels, med regn og temperatur som var under det ønskelige, valgte vi å sitte inne. Dette ordnet hverten.
Etter vår mening er dette en restaurant som leverer i forhold til pris.
Valget falt på Linguini med blåskjell for min bedre halvdel og blåskjell for meg, sammen med en flaske hvitvin som ble anbefalt på deling.
Begge retter var greie.
Om man ønsker en grei rett til en grei pris, så anbefales dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, NiRuKo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (281)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 282 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk bord en travel fredag kveld hvor servitør var fleksibel og smatt oss mellom to bestillinger og fikset på strak arm, bra!!
Rask til å ta bestilling og servere drikke, ikke lang ventetid på maten, bra!
Vi bestilte Caesarsalat, Fish & chips og gratinert sjøkreps. Salat og Fish helt ok, men å ta kr 235,- for en - EN liten sjøkreps med litt ost på og som nesten totalt manglet kjøtt og noen syltede løkringer som ble kalt «sommersalat» var helt på trynet!! Skjerpings!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mo67jo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, spesielt Skagen salat. Alt er kvalitetsmat. Kanskje litt større utvalg hadde vært ok?

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Indragintaliene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og «frøknå» hadde valgt oss ut denne restauranten for kvelden og ble møtt av en servitør som ikke virket ukomfortabel, eller som om han likte det han drev med. Vi ble til slutt vist til et bord og fikk menyene. Etter litt tid fikk vi bestilt og maten kom. Den smakte veldig godt så her skal kokken ha all ære! Det tok veldig lang tid, syntes vi, å få kontakt med servitørene for å få bestilt dessert og få regningen. Det virket som om de var mer interessert i de litt yngre stamkundene enn oss utenbysfra.

Alt i alt en litt lunken opplevelse. Maten trakk opp og gjorde godt igjen for resten av betjeningen som ikke så ut til å være på topp i kveld.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Amarant85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

God mat, ikke så god service. Synd da maten er god. Ikke nok oppfølging ved bordet. Måtte vente lenge på å få betale.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, oeande3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Søstrene Karlsen, så også på

 

Har du vært i Søstrene Karlsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din