Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ute med venner”
Anmeldelse av Søstrene Karlsen

Søstrene Karlsen
Vurdert som nr. 88 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Uansett ute eller inne - vi bordserverer, vi hjemmelager og vi koser oss -med deg, hverandre og livet her nede på Solsiden.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Var ute etter middag,og besøkte stedetvmrd mange venner. Jeg bestilte blåskjell fra Fosen .
De skulle bære kremet, med Chorizo .
Måltidet var sånn midt på treet, lite fløte og mye pølse, kan ikke si at retten var en særlig god opplevelse, pommes frites smakte OK.
Andre kjøpte fidkesuppe, der var det nesten ikke fisk, usikker på om jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 603bentew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (292)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 292 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020

Veldig dårlig service. Vi kom inn og skulle ta et par drinker, men endre etter dårlig service opp med å da til stedet vegg-i-vegg, Egon. Etter å ventet i nesten 30 minutter før vi fikk bestilt, endte 4 av 5 bestillinger opp feil. I tillegg til dette smakte drinkene som en våt kveld i barskogen, nemlig SURT. Dette bør ta seg godt opp om vi skal tilbake hit.

Dato for besøk: august 2020
Takk, johnnyhR7288UB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Bestilte Entrecote med tilbehør samt hvitvin og glutenfritt øl. Entrecote var perfekt stekt med herlige tomater og salte småpoteter. Smakte veldig godt. Hyggelig betjening og rask servering. Perfekt beliggenhet på solsiden. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Koselig spiseplass med veldig god mat, trivelig og hjelpsom servitør, og hyggelig atmosfære☺ vi bestilte litt av alt, både salat, fisk og skalldyrsfat. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Sanne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Herlig service og nyydelig mat, Søstrene leverer!
Super vennlig vakt og servitør, godt og raskt kjøkken. Både drikke og mat ble servert raskt og samtidig, takk til kjøkkenet som fikset glutenfri mat også.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, rogerbX2465CZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Søstrene Karlsen, så også på

 

Har du vært i Søstrene Karlsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din