“Verste maten noensinne”

Søstrene Karlsen
Vurdert som nr. 92 av 408 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Uansett ute eller inne - vi bordserverer, vi hjemmelager og vi koser oss -med deg, hverandre og livet her nede på Solsiden.
Anmeldt 7. juli 2023

Hvor skal man starte?
- Tok 40 min før vi fikk menyen
- Maten var motbydelig. ALLE kokker vet at krutonger og syltet rødløk ikke passer i en pastarett. Var dårlig etter maten også.
- Blåskjellene måtte sendes tilbake, der var det også krutonger.
- Det var krutonger på ALT!

Kokkene der må bli sent tilbake på kokkeskolen ASAP!!!!kr

- Tok 30 min før man fikk kaffen.

Så dårlig service og dårlig mat. Skal aldri dit igjen .

Takk, Venture16523736030
Wibecke Løvseth, Marketing på Søstrene Karlsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2024

Takk for at du deler din opplevelse med oss, og vi beklager virkelig den sene responsen.

Vi er veldig lei oss for at besøket ditt hos oss var så skuffende. Det er selvfølgelig helt uakseptabelt at det tok 40 minutter før dere fikk menyen, og at maten ikke møtte forventningene.

Vi vil ta dette opp med vårt kokketeam umiddelbart for å sikre at slike feil ikke skjer igjen. Din tilbakemelding er svært viktig for oss, og vi vil bruke den til å forbedre vår mat og service.

Vi forstår at denne opplevelsen har påvirket ditt syn på oss, men vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden slik at vi kan vise at vi kan levere en mye bedre opplevelse.

Anmeldt 6. juli 2023

Fantastisk god bakt torsk, som kan anbefales. God dessert. Betjening som hadde detaljert kunnskap til menyen.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Jan-Ivar B

Tusen takk for din fine tilbakemelding (selv om det er en stund siden dette besøket). Håper vi kan få servere deg flere gode måltider i fremtiden!

Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Jeg ble helt sjokkert over hvor god pastaen deres var! Forventet ikke det. God service også, følte oss veldig sett av servitørene, blant annet fylte de vann uten at vi trengte å spørre, noe ikke alle steder gjør. Veldig mye spurver der da som fløy rett forbi oss ble litt redd men d er siden jeg er redd fugler

Takk, s0phiesundberg

Takk for din tilbakemelding, og vi beklager den sene responsen.

Vi er veldig glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss! Det er fantastisk å vite at du likte pastaen vår og at servicen levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du følte deg ivaretatt av servitørene våre, og vi er glade for at de oppfylte dine behov uten at du måtte be om det.

Vi beklager at spurvene forstyrret måltidet ditt, spesielt siden du er redd for fugler. Vi skal se på hvordan vi kan håndtere dette bedre for å sikre en enda mer komfortabel opplevelse for våre gjester.

Takk igjen for din tilbakemelding, og vi håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Helt nydelig fint sted! Topp service, nydelig mat og atmosfære. Vi hadde liksom ikke lyst å forlate når vi måtte gå for å rekke flybuss.
Kommer garantert tilbake.

Takk, lenaeliset

Takk for din tilbakemelding, og vi beklager den sene responsen.

Vi er utrolig glade for å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss! Det er fantastisk å vite at du likte både maten, servicen og atmosfæren. Det betyr mye for oss at du nøt tiden hos oss så mye at du ikke ønsket å dra.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim. Takk igjen for de varme ordene!

Anmeldt 4. mai 2023

Jentetur til Trondheim fra Stryn og Oslo. Vi 5 damene spiste middag på Søstrene Karlsen. Kjempefornøyd! Koselig sted og kjempegod service av George. Takk for oss!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ruellravi

Takk for din tilbakemelding, og vi beklager den sene responsen.

Vi er veldig glade for å høre at dere hadde en flott middag hos oss under jenteturen til Trondheim! Det er fantastisk å vite at dere var fornøyde med både maten og servicen. Vi skal sørge for at George får høre de fine ordene deres.

Takk for at dere valgte å spise hos oss, og vi håper å se dere igjen snart!

Reisende som så på Søstrene Karlsen, så også på

Har du vært i Søstrene Karlsen? Del dine erfaringer!