Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 183
Vis tilbud
eDreamsUSD 183
Agoda.comUSD 183
PricelineUSD 183
Destinia.com
Expedia.com
Travelocity
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (292)
Filtrer anmeldelser
292 resultater
Vurdering fra reisende
34
89
99
51
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
89
99
51
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 292 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Heilt ok hotell, verken meir eller mindre.
Sengene var gode, fin utsikt fra 7.etg.
Frokosten var ikke noe å skryte av, heller en av dei dårligeste hotellfrokostene. Søndag valgte vi frokost på en kafe. Vanligvis er hotellfrokost høgdepunktet, men absolutt ikke her. Baconet var nesten lilla og alt for mye stekt. Utvalget generelt var dårlig. Men er du ute etter kun en brødskive med ost/skinke så er det nok ok. Var ikke majones, eneste frukten var litt ananas... Frokosten trekker mye ned!!
Hadde svært lite med personalet å gjøre så servicen kan eg ikke utale meg om.
Sentralt til alt i sentrum.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frkmalin1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke på langt nær nytt, men hotellet har engelsk sjel, og da også Chesterfield-møbler som seg hør og bør. Koselig resepsjon, vafler og kaffe på ettermiddagen (stek selv). Gammel heis og gammel trappeoppgang. Helt greie rom, ingen luksus. Men sengen er en drøm! Dette er mye for pengene. Det blir gjennomsnitt +

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Den ene av de to resepsjonistene vi rakk å møte, hadde ikke vært på smilekurs, og vi følte at vi plaget dem ved å komme og gå. Ekstrem kjedelig frokost og lite innbydende frokostsal. Da vi skulle sjekke ut stod vi en stund i resepsjonen og venta på at noen skulle dukke opp, ta i mot nøkkelkorta, kanskje bekrefte at betaling ville trekkes automatisk fra kortet og takke for besøket. Det gikk et fem-minutt, så skimta vi to uniformerte damer som satt lengre inn i foajéen hvorpå jeg gikk og spurte om de jobbet der. De satt og kika ned i mobilen og spiste mat, men de kunne ikke unngått å sett og hørt oss som stod og venta på å få sjekke ut. Det ble til slutt, kvittering fikk vi også! Stuepikene var trivelige og rommet(dobbeltrom) var rent og pent. God seng!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 850stines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Her har vi overnattet før og det er hjemmekoseligt å komme tilbake, atmosfæren av velkommen møter en i døra. Her får vi god mat og aftens!!! Sprø rundstykker til frokost og min favoritt, pålegg, bringebærsyltetøy og brunost!!!
En liten gutt av før meg i køen til syltetøyet og måtte ha skålen helt ut på kanten av bordet, for å få litt på sin tallerken. Det er høyt for korte armer. Nå drar vi til Ringve.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 4 681 943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Bodde her ifm en kombinert jobb -og privat reise. Betjeningen var jevnt over hyggelig. Rommet var litt slitent og trenger kanskje en liten oppgradering, men prisen er også ganske lav så det er vel en sammenheng. Hotellet serverer enkel men god frokost. Beliggenheten er bra og er sentralt plassert om du ønsker å se byen og benytte deg av offentlig kommunikasjon.

Romtips: Spør om å få et av rommene i 7. etage. De er bra og har god by utsikt.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Lars Tore S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser