Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 92
Vis tilbud
PricelineUSD 99
Expedia.comUSD 93
Hotels.comUSD 93
TravelocityUSD 93
HurbUSD 104
Orbitz.comUSD 93
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (311)
Filtrer anmeldelser
311 resultater
Vurdering fra reisende
38
92
100
54
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
92
100
54
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 311 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Oppholdet i seg selv var greit og servicen var grei. Men rommet var slitt og trenger en oppussing. Parketten er slitt og badet roper snart etter noe nytt. Det blir desverre er annet hotell på meg neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KayL1062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Gammelt og utdatert rom. Føltes ikke rent. Måtte klatre opp og feste gardinene selv da de ikke kunne lukkes. Nattlampene besto av slitne spot-pærer som ikke fungerte. Såpedispensere og knagger hang skeivt. Gikk ned og klagde og fikk nytt rom. De ansatte var ydmyke og viste at de er klare over hvor dårlig mange av rommene er. De ansatte berger dette til en svak toer. Ledelsen bør være flaue over å representere et hotell som dette med alle de andre bra hotellene i nærområdet. Har de gitt opp?? Det verste hotellet jeg noensinne har bodd på!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, hjk8567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018

Vi var her siste helg i november. Standarden er veldig lav. Dette gjelder ikke bare bygget hotellet ligger i, men også ansatte på hotellet.
Vi bodde i tredje etg. vegg til vegg tepper overalt, dette kunne ha funket om de ble riktig rengjort, noe de helt klart ikke blir. Trappene opp til rommene er også dekket av samme vegg til vegg teppene, som gjør det vanskelig å se trinnene, universell utforming er ikke å spore. Dette sett sammen med at heisen er så liten at den rommer kun to personer med kofferter. Jeg ramla ned et trinn i trappa da en mann kom ut fra heisen og døra måtte opp, flaks at de første trinnene i hver etasje er noe bredere, ellers så hadde jeg rullet ned istede for å ta heis.
på badet var det sopp i dusjen og dusjhode passet ikke til opphenget. Dusjen har gardin, noe som er usedvanlig heslig, fordi vi alle er smertefull klar over at den gardina ikke blir vasket etter hvert opphold. Dette betyr faktisk at en annens naken rumpe klemmer min om den kommer borti meg.
Rommet er mørt og skittent og senga var skjev.

Frokosten, dette var dårlig folkens, hotellfrokost er det alle gjester drømmer om når de overnatter på hotell, så her bør dere virkelig ta et oppgjør eller faktisk velg å ikke selg frokost. Du vet den følelsen av at dette hadde jeg og gjør jeg bedre hjemme følelsen, ja den følelsen er definitivt der av god grunn. Lite, kjedelig og ikke særlig innbydende, spesielt når du oppdager at eggerøren blir laget i resepsjonen, jeg mistenker at kjøkkenet er i resepsjonen, men det kan da umulig være riktig?

Ja, vi hadde ei helg på Best Western Chesterfield Hotel i Trondheim, selv om det også fort kunne blitt et annet hotell, fordi når vi ankom hotellet var ikke bookingen vår der lenger. Vi hadde booket to rom via booking.com, men kun ett rom var reservert. Vi hadde til og med kvittering, men dette var helt uinteressant for resepsjonisten, som syntes det var helt OK å la bookin.com ta skylden for dette. (#service-no)

Videre virker de ansatte å synes det er best å ikke komme i kontakt med gjestene. Når vi skulle sjekke ut havnet de ansatte på kjøkkenet, altså bak resepsjonen. Da de "oppdaget" at vi sto der, så de rart på oss og sa vi måtte legge nøkkelen i skålen.

Det eneste positive var lokasjonen, og det kan dere ikke få pluss for, fordi hotellet skriker etter å bli pleiet og de ansatte virker som om de helst ikke vil være der.

Jeg elsker Chesterfield temaet, men dette var tarvelig, usmakelig og i en prisklasse kjeden bør skamme seg over. En kompensasjon hadde vært på sin plass, men uten å kunne få kontakt med de ansatte er det vanskelig å kunne gjøre noe når man er der, samt at jeg tror ikke ledelsen leser de dårlige ratingene som kommer inn.

Så til alle som ønsker å bo her, sørg for at du har med deg de riktige personene så turen likevel blir bra.

Romtips: Choose a room at another hotel
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Service
Takk, WikAspnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Heilt ok hotell, verken meir eller mindre.
Sengene var gode, fin utsikt fra 7.etg.
Frokosten var ikke noe å skryte av, heller en av dei dårligeste hotellfrokostene. Søndag valgte vi frokost på en kafe. Vanligvis er hotellfrokost høgdepunktet, men absolutt ikke her. Baconet var nesten lilla og alt for mye stekt. Utvalget generelt var dårlig. Men er du ute etter kun en brødskive med ost/skinke så er det nok ok. Var ikke majones, eneste frukten var litt ananas... Frokosten trekker mye ned!!
Hadde svært lite med personalet å gjøre så servicen kan eg ikke utale meg om.
Sentralt til alt i sentrum.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frkmalin1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke på langt nær nytt, men hotellet har engelsk sjel, og da også Chesterfield-møbler som seg hør og bør. Koselig resepsjon, vafler og kaffe på ettermiddagen (stek selv). Gammel heis og gammel trappeoppgang. Helt greie rom, ingen luksus. Men sengen er en drøm! Dette er mye for pengene. Det blir gjennomsnitt +

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser