Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kjetil T
Nesoddtangen, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
1,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerService
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 691
  • Booking.com
0.3 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 601
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 440
  • Booking.com
0.4 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 205
  • Hotels.com
0.6 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 583
  • Hotels.com
0.2 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 834
  • Hotels.com
0.3 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 477
  • Hotels.com
0.2 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 741
  • Hotels.com
0.8 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 182
  • Priceline
1.2 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 308
  • Hotels.com
2.5 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 709
  • Hotels.com
8.4 km fra Best Western Chesterfield Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (317)
Filtrer anmeldelser
317 resultater
Vurdering fra reisende
42
93
100
54
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
93
100
54
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 317 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020

Totalt uegnet for overnatting. «Hotellet» skriker etter oppussing og bør stenges inntil dette skjer. Alt var slitt, det var dusjforheng(!) og sammenrasket møblemang fra Ikea. Fantes ikke ventilasjon. Verste hotellopplevelse siden back-packing i Sørøst-Asia på begynnelsen av 1990-tallet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jizz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Neiognei://
Bestilte 2 rom via booking.com, ble lovet aircondition, det var ikke en vifte der engang.! En ekstremt hyggelig fyr i resepsjonen beklaget veldig, sa de hadde tatt vekk den løgnen fra nettsidene siden de hadde fått så mye klager😅
Fikk beskjed om matpakke istedenfor frokost, lite kreativt.. Skitne og utgåtte rom, trengs et realt løft. En telefon til Booking og vi ble flyttet til et annet hotell 300 meter unna.
Denne hyggelige ansatte kom på rommet og påsto at ledelsen hadde sagt at vi uansett måtte betale for første natta, så vi kunne like greit holde ut en natt, right.! Sånn funker det ikke:))

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, jannickecarinah2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2020

Enkelt hotel men vi hadde et fint opphold. Hyggelige ansatte.Rommene i 7 etasje hadde portabel air condition , kjøleskap og fantastisk utsikt over hele Trondheim fjorden. Anbefaler rom med tregulv som det finns noen av. Ellers sentral beliggenhet og flybuss som stopper rett ved. Frokost var enkel med matpakke men lar ikke dette påvirke total inntrykket for mye nå ettersom det er sånn på mange hotel. Synes vi fikk mye for pengene her.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, ljvold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Rommet i seg selv er OK. Sengene er gode. Men at man på ett hotell i 2020 som tar betaling i øvre sikt har tepper på gulvene og dusj forheng er etter min mening ikke bra nok. Her bør de tenke på renovering. Ved å legge på 200,- natta så finner rom på både Radisson og Scandic.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NorwayBernt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2020

Rimelig hotell i hjertet at Trondheim sentrum. Styr likevel unna og betal heller litt mer for noe hakket bedret. Det er veldig enkle rom med oppgraderingsbehov. Grunnet situasjonen med Covid-19 henter du nå frokosten selv i resepsjonen. Frokosten er en «matpakke» med 4 tørre brødskiver med enkelt pålegg. Jeg er allergiker, og tross klar beskjed til personalet fikk jeg begge dagene frokost jeg var allergisk mot. Rommet ble heller ikke ryddet underveis i oppholdet. Det finnes ikke parkering tilhørende hotellet. Nærmeste parkering er på sentralstasjonen for 250kr i døgnet.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Lene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser