Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 86
Vis tilbud
Expedia.com
USD 83
Vis tilbud
Priceline
USD 92
Vis tilbud
Hotels.comUSD 83
TravelocityUSD 83
Orbitz.comUSD 83
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (308)
Filtrer anmeldelser
308 resultater
Vurdering fra reisende
37
91
100
54
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
91
100
54
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 308 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Hyggelige ansatte, og grei plassering.

Veier likevel ikke opp for at rommene er svært skitne og veldig støvete. Hår både på gulvet og i sluken i dusjen, og støv på flere av overflatene. Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, karoline_911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Vi ringte hotellet på morgenen, og booket rom da vi fikk en god pris med resepsjonisten. Jeg har vært i kreftbehandling i 3 år, og skulle feire en merkedag, og tok med meg de voksne barna mine. For at vi skulle være sammen en sommerdag og kveld i Trondheim, som ligger 5 timer unna der vi bor. Vi ankom hotellet på formiddagen, men kunne ikke få rom da, da de ikke var vasket. Forståelig nok. Vi fikk sette igjen bagasjen. Vi tilbrakte en flott dag i Trondheim, og jeg måtte på hotellet for å hvile. Jeg har fatigue etter kraftig cellegiftbehandling, og er avhengig å hvile i løpet av dagen. Vi ankom hotellet rundt klokken 5, og etter å ha venta en evighet på å få sjekke inn, så får vi beskjed om at hotellet er fullbooket. Vi prøvde å forklare at vi hadde snakket med hotellet flere ganger, men det gikk visst ned en rullegardin hos sjefen sjøl, for det var som å snakke til en vegg. Ikke en beklagelse annet enn ett trekk på skuldrene, totalt uinteressert i å hjelpe oss å finne ett annet. De kunne ikke engang anbefale ett hotell siden de ikke var i en kjede. Totalt arrogant og ignorant oppførsel fra leder, fantes ikke ett snev av å være hverken løsningsorientert eller ha vett nok til å ha litt skam. Kommer aldri til å anbefale dette hotellet til noen andre, noen gang!

Romtips: Sjekk at de ikke har dobbeltbooket, så du ikke står uten rom etter en lang reise. Sjekk gjerne flere ganger!
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, emthev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Rommet ligger i kjelleren uten vindu for å lufte. Det er en dør vi kan åpne, men her hører vi kraftig dur fra luftanlegget. I tillegg lukter det så mye kloakk i rommet at det er vanskelig å sove her. Hold dere unna rom 103! Dette rommet burde ikke vært leid ut, bare stengt!!

Romtips: Finn ett annet sted å sove, en benk i parken hadde vært bedre. Der kan det ikke lukte så ille.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Thor H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Kom dit kl 0500 for å sove noen timer.
Betjeningen sa de hadde ett ledig rom så da kostet det 1500 kr !
Rommet 501 -hadde ikke lys på badet. Ikke såpe i dispenser ved vask.
Våknet etter 3-4 timer..da hva ventilasjonen slått av og det vil si utrulig dårlig luft på rommet.
Varslet betjeningen ved utsjekk at dette er det værste hotelrommet jeg noen gang har lagt på ! Varslet om feil og mangler på rommet ved utsjekk ! Reaksjonen..uteble !
Jeg tenker- dette rommet er kanskje ikke ofte i bruk ! At prisen ble satt så høyt er vel noe merkelig siden prisen på nettet ikke samsvarer !
Men uansett..takk for at jeg fikk det dyreste og mest sannsynlig det dårligste hotelrommet i Trondhjem !
Da har jeg prøvd det også !

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Morten O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Da vi kom på badet var der ei dritstripe i toalettskålen og på veggen hadde noen pillet nesa og hengt opp. Gulvet såg ikke nyvasket ut og vinduene var skitne. Så ble veldig skuffet. Det som var greit var et det låg i sentrum med alt like i nærheten. Minus at hotellet ikke hadde egen parkering og heller ingen frokost

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mariannrenatek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser