Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 148
Hotels.comUSD 148
TravelocityUSD 148
PricelineUSD 148
eDreamsUSD 148
Trip.comUSD 159
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (530)
Filtrer anmeldelser
530 resultater
Vurdering fra reisende
98
198
150
54
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
98
198
150
54
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8287 av 530 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Jeg bor alltid her når jeg besøker Trondheim. Leiebilen står trygt i garasjen under shoppingsenteret. Hotellet ligger så man kan gå direkte fra hotellet inn i shoppingsenteret. Mange gode Resturant rundt hotellet. Beste er Resturant Eld. Mikrobryggeriet og ØX som har mye godt øl man kan smake på ligger 20 - 50 meter fra dette hotell også.
Shopping og god mat.
God tur

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 344rasmusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Var på kurs gjennom jobb, da er det som alle vet viktig med lunsj. Denne var eksepsjonelt god, lekre retter, varme som kalde, små lekre kaker og desserter. Man venter ikke så god lunsj, fordi hotellet er på budsjett, men den gang ei. God overraskelse. Takk

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

av et hotell med trivelig betjening, meget sentralt beliggende hotell. Enkeltrommet var lite men god seng og nyoppusset bad, Frokostbuffeten var gjennomsnittlig , men servert i et lokale med god byutsikt

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Lenge siden jeg har hatt så trangt rom og så liten seng. Hadde en del jobbing og det var ikke helt behagelig. Trangt, lite bord og dårlig stol. Ok nett ingen ting å si på betjening og renhold. Noe enkel, men ok frokost. Sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018

Stort og fint rom i 7. etg, men allikevel mye bråk fra trafikk utenfor både om kvelden og morgenen. OK frokost, hyggelig personale. Ligger veldig sentralt rett ved torget og kort avstand til det meste i Trondheim.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, helge d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser