Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 152
PricelineUSD 152
Hotels.comUSD 152
Travelocity
eDreamsUSD 142
Orbitz.comUSD 152
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (531)
Filtrer anmeldelser
531 resultater
Vurdering fra reisende
99
198
150
54
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
198
150
54
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8186 av 531 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018

Opphold som alenereisende med kollega på jobb. Enkeltrom, ikke bestilt av meg, som var noe trangt, med liten plass til kontorarbeid. Skulle sørget for større rom, da dette ble for snaut for jobb-jobbing. Men god mottagelse i resepsjonen, kvikk innsjekking, og rom i 6. etasje av grei standard, men rent og pent, og OK bad. God frokost. Ikke restaurant i hotellet men meget gode restauranter (i flertall) innenfor avstand av 75 m, og Trondheim Torg shoppingsenter vegg i vegg. Alt i alt, ganske bra, som forventet, verken mer eller kincre for et 3* hotell.

Romtips: Sørg for litt større rom hvis du føler for å ha litt plass å bevege deg på og skapplass
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018

Hyggelig hotell rett ved Trondheim torg, midt i sentrum. Ok rom, men litt lite bad. Hyggelig betjening, spesilt han som sjekket oss inn var veldig hyggelig. Frokosten var ok! Kort vei til det meste i Trondheim sentrum.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, TBRing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Jeg bor alltid her når jeg besøker Trondheim. Leiebilen står trygt i garasjen under shoppingsenteret. Hotellet ligger så man kan gå direkte fra hotellet inn i shoppingsenteret. Mange gode Resturant rundt hotellet. Beste er Resturant Eld. Mikrobryggeriet og ØX som har mye godt øl man kan smake på ligger 20 - 50 meter fra dette hotell også.
Shopping og god mat.
God tur

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 344rasmusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Var på kurs gjennom jobb, da er det som alle vet viktig med lunsj. Denne var eksepsjonelt god, lekre retter, varme som kalde, små lekre kaker og desserter. Man venter ikke så god lunsj, fordi hotellet er på budsjett, men den gang ei. God overraskelse. Takk

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

av et hotell med trivelig betjening, meget sentralt beliggende hotell. Enkeltrommet var lite men god seng og nyoppusset bad, Frokostbuffeten var gjennomsnittlig , men servert i et lokale med god byutsikt

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser