Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 142
Hotels.comUSD 142
Orbitz.comUSD 142
CheapTicketsUSD 142
TravelocityUSD 142
eDreamsUSD 142
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (496)
Filtrer anmeldelser
496 resultater
Vurdering fra reisende
90
190
143
51
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
90
190
143
51
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 496 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Standar singel rom 304 1.590kr pr natt med frokost. uten wifi på rommet trekker ned i prisen.
OK rom med vannkoker kopp og glass. God frokost sentralt hotel......
Sentralt til det meste av sevwrdigheter

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trudeluttt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte tre dager i Trondheim Sentrum og valgte dette hotellet pga beliggenhet. Personalet var meget hyggelige og profesjonelle, rommene hadde ok størrelse og det var god utsikt ut mot sentrum.

Noe tenk for størrelsen på badet og at rommet ikke ble vasket / sengen redd opp etter første natta.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hei topp hotell med fint kjøpesenter i under etasje og parkering i kjeller. Hotellet ligg midt i byen med alt av restauranter og puber.ligg midt på torvet. Nydelig frokost selv under korona.vi har vært her flere ganger og kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotel, greie og reine rom. Litt støy fra gaten om natten. God frokost. Flott beliggenhet med gå avstand til det meste. Kommer gjerne igjen Vi var 3 venninner som besøkte dette hotelet og vi stor koste oss hele helgen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 356monal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020 via mobile enheter

Vi ankom på Kristi Himmelfartsdag og ble ønsket velkommen av en hyggelig svenske. Vi fikk et romslig 3 manns rom. Alt fungerte bra, renholdet var bra og badet var stort. Et pluss med gratis kaffe og te i resepsjonen. Rask og grei utsjekk.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TrailingSpuse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser