Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Trip.com
USD 132
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Hotels.comUSD 149
PricelineUSD 149
Agoda.comUSD 162
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (500)
Filtrer anmeldelser
500 resultater
Vurdering fra reisende
92
191
143
51
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
191
143
51
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 500 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

+Veldig sentralt, gode senger, fint rom, herlig frokost og hyggelig betjening.
-Utrolig varmt på rommet. Ingen aircondition. Vi prøvde å ha vinduene åpne for å få det litt kjøligere, men det var altfor høy lyd fra barer og transport.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Fint hotell som lå midt i byen. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rommet var bra.. Veldig god frokost.
Følte oss veldig trygg under corona problemene. Kommer nok tilbake hvis vår reise går innom Trondheim.

Romtips: Ligger midt i byen, nær buss, serverdigheter, resturantene og kjøpesenter
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 637ingerv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Standar singel rom 304 1.590kr pr natt med frokost. uten wifi på rommet trekker ned i prisen.
OK rom med vannkoker kopp og glass. God frokost sentralt hotel......
Sentralt til det meste av sevwrdigheter

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trudeluttt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte tre dager i Trondheim Sentrum og valgte dette hotellet pga beliggenhet. Personalet var meget hyggelige og profesjonelle, rommene hadde ok størrelse og det var god utsikt ut mot sentrum.

Noe tenk for størrelsen på badet og at rommet ikke ble vasket / sengen redd opp etter første natta.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hei topp hotell med fint kjøpesenter i under etasje og parkering i kjeller. Hotellet ligg midt i byen med alt av restauranter og puber.ligg midt på torvet. Nydelig frokost selv under korona.vi har vært her flere ganger og kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser