Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 154
Hotels.comUSD 147
eDreamsUSD 154
PricelineUSD 162
TravelocityUSD 147
CheapTicketsUSD 147
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (500)
Filtrer anmeldelser
500 resultater
Vurdering fra reisende
92
191
143
51
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
191
143
51
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 500 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2020

Opphaldet på Thon Hotel Trondheim var verdt pengane, god frukost og gode senger. Be om rom vekk ifrå gata då ein del støy utanfor pga trafikk og nattesstøy, men pga alkoholserveringa stenge 00:00, var da ikkje bråk til langt på natt. Fekk god hjelp ifrå hotelldirektøren i å flytta bonusovernattinga =) Rom 430 som hadde 2 separate senger, som var vendt vekk ifrå kvarandre var veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, iOleSogndal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En god del som kan forbedres.Dette er et Hotel jeg ikke anbefaler . Det ligger riktig nok veldig sentralt , men ved av og på lossing av bagasje på utsiden av hotellet , fikk vi beskjed om at det vær raske slik at dere ikke får en bot... parkeringshuset gjester kan bruke ligger slik at mann må kjøre masse omkjøringer for å komme ditt, pluss flere av gjestene, pluss undertegnede måtte lete leeenge for å finne inngangen til hotellet via parkeringshuset , da det var dårlig merket. Rommene var helt ok, men fant et beger med cola i vinduskarmen, ikke bra i disse corona tider. Frokosten var nydelig .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, kornumak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

+Veldig sentralt, gode senger, fint rom, herlig frokost og hyggelig betjening.
-Utrolig varmt på rommet. Ingen aircondition. Vi prøvde å ha vinduene åpne for å få det litt kjøligere, men det var altfor høy lyd fra barer og transport.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Fint hotell som lå midt i byen. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rommet var bra.. Veldig god frokost.
Følte oss veldig trygg under corona problemene. Kommer nok tilbake hvis vår reise går innom Trondheim.

Romtips: Ligger midt i byen, nær buss, serverdigheter, resturantene og kjøpesenter
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 637ingerv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Standar singel rom 304 1.590kr pr natt med frokost. uten wifi på rommet trekker ned i prisen.
OK rom med vannkoker kopp og glass. God frokost sentralt hotel......
Sentralt til det meste av sevwrdigheter

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trudeluttt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser