Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 125
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 119
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.12.21
Hotels.com
USD 125
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 125
eDreamsUSD 119
Trip.comUSD 130
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (501)
Filtrer anmeldelser
501 resultater
Vurdering fra reisende
93
191
143
51
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
93
191
143
51
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 501 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

En god frokost på dette hotellet. Anbefales . Kunne tenkt meg kjøleskap på rommet, så man hadde avkjølt brus og vann på rommet. Trivelig personal og service innstilt , både i resepsjon og i frokostsal. Kommer sikkert igjen ved en annen anledning .

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, terjem69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Nydelig frokostbuffet, hyggelige ansatte fra ende til annen, samt supersentralt plassert - kan man ønske mer?? Joda, lyset over speilet funket ikke, og krana på vasken var litt løs, og noen små hår hadde kilt seg fast i kroken på dusjhjørnet, men dette var småplukk! Bonusen var at jeg fikk utvidet utsjekk til kl 15 for bare 150 kroner ekstra - fantastisk! Prisverdig og veldig god plassering gjør dette hotellet til min favoritt i Trondheim!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Lamojenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Opphaldet på Thon Hotel Trondheim var verdt pengane, god frukost og gode senger. Be om rom vekk ifrå gata då ein del støy utanfor pga trafikk og nattesstøy, men pga alkoholserveringa stenge 00:00, var da ikkje bråk til langt på natt. Fekk god hjelp ifrå hotelldirektøren i å flytta bonusovernattinga =) Rom 430 som hadde 2 separate senger, som var vendt vekk ifrå kvarandre var veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, iOleSogndal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En god del som kan forbedres.Dette er et Hotel jeg ikke anbefaler . Det ligger riktig nok veldig sentralt , men ved av og på lossing av bagasje på utsiden av hotellet , fikk vi beskjed om at det vær raske slik at dere ikke får en bot... parkeringshuset gjester kan bruke ligger slik at mann må kjøre masse omkjøringer for å komme ditt, pluss flere av gjestene, pluss undertegnede måtte lete leeenge for å finne inngangen til hotellet via parkeringshuset , da det var dårlig merket. Rommene var helt ok, men fant et beger med cola i vinduskarmen, ikke bra i disse corona tider. Frokosten var nydelig .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, kornumak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

+Veldig sentralt, gode senger, fint rom, herlig frokost og hyggelig betjening.
-Utrolig varmt på rommet. Ingen aircondition. Vi prøvde å ha vinduene åpne for å få det litt kjøligere, men det var altfor høy lyd fra barer og transport.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser