Anne-Marte
1.2 km fra Thon Hotel Trondheim
0.9 km fra Thon Hotel Trondheim
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 1. mai 2022

Beliggende midt i sentrum. Parkeringsplass. Rommet kan bli bedre. Støy fra ute. Det er bare en dispenser med dusjsåpe i baderom, ingen sjampo eller andre toalettartikler. Rar romløsning. Men det var beste frokost som vi hadde spist på hotell. Alt smaker godt og rik utvalg.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, lenaa558
Anmeldt 23. mars 2022

Opplevde brannalarm midt på natten, i desember 2021, som viste seg å være en vannlekkasje av varmtvann i samme etasje. Løp igjennom 5cm varmtvann på gulvet og varm damp I lufta - trodde faktisk det var brann inntil jeg kom ned til resepsjonen. Kaldt å vente ute og lite informasjon Resepsjonen gjorde et usikkert forsøk på opptelling, fant ikke mitt navn... Fikk til slutt et nytt rom uten tilgang på bagasjen min, og det var da uten varmvann neste morgen... Har skrevet klage til hotellet og Thon sentralt, purret på svar flere ganger uten noen form for tilbakemelding, derfor legger jeg ut dette her. Drar ikke tilbake :(

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Helgeturisten
Anmeldt 9. mars 2022 via mobile enheter

Imøtekommende, vennlig og serviceminded resepsjonist(er). Fantastisk frokost. Funksjonelt rom, med godt renhold. Beliggende midt i sentrum, et steinkast fra restauranter og severdigheter.

Dette er et mellomklassehotell hvor man kommer for å sov og spise frokost. Rommene er sterile og funksjonelle. Sengene gode. Kun mulig å åpne vinduet på gløtt, vippevindu. (Hvordan kan dette fungere på varme sommerdager?) Usikker på ventilasjon, i såfall er den sentralstyrt. Vannkoker med kaffe/te på rommet i tillegg til i resepsjonen. Det er ikke kjøleskap på rommet. Fellesområdet er begrenset til noen få stoler i resepsjonen.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, 46Haf
Anmeldt 27. februar 2022 via mobile enheter

Alt for lite rom. Unngå for all del 7. etg. Mitt rom var så lite at jeg ikke kunne åpne kofferten på gulvet. På badet måtte jeg sitte skjevt på toalettet med kneet presset inn mot dusjveggen. Alt for trangt. I tillegg var badet dårlig renholdt. Jeg velger ikke dette hotellet neste gang!

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, Asgeir L
Anmeldt 23. februar 2022 via mobile enheter

Her var frokosten over forventning , hyggelig betjening, rene rom.
sentralt kan gå rett inn i kjøpesenteret på torget fra hotellet

-var noen ødelagte ting på rommet når vi kom. Dette burde vært ordnet før vi kom, eks dorull holder lå i gangen, spyleknapp på toalett ødelagt

Romtips: God mat og godt drikke rett over gata Resturant Frati
Dato for oppholdet: februar 2022