Håvard C
Anmeldelse av Thon Hotel Trondheim
3,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Prøv å få rom uten teppegulv.
0.3 km fra Thon Hotel Trondheim
  • Radissonhotels.com
0.7 km fra Thon Hotel Trondheim
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Skulle overnatte på Thon hotell Trondheim. Lobbyen lite innbydende og korridorene skitne. Fikk et rom som var svært skittent. Fikk nytt rom med matrester i sengen. Rom nr 3 var det også smuler og hår I sengen. Fikk ikke refundert beløpet vi hadde betalt og fikk kvelden ødelagt. Vi booket oss inn på et annet hotell. Fraråder andre å besøke dette hotellet.

Takk, 223mariannb
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Ankom til Trondheim kl 10.30 med buss fra Tynset så tok vi sjansen på å sjekke inn tidlig. Rommet var klart så fikk nøkkelkort med engang så fin bonus. Litt for varmt på soverommet uten tilgang på noe ventilasjon kun et vindu som kunne åpnes. Personal som var ganske reale og imøtekommende. Spurte om anbefaling til attraksjon og fikk mye gode svar. Kort vei til Torget (nærmest nabo) og Egon på prinsen som var gata over. Hit reiser jeg gjerne igjen :-)

Takk, Getaway11985737452
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

God frokost. Flinke serviceinnstilte ansatte i resepsjonen. God isolering fra trafikkstøy med vinduet igjen. Det som trekker litt ned er dårlig ventilasjon. Kun en liten kanal over døra som trekker inn frisk luft. Dette er et must når gjester har igjen vinduet. Ellers var enerommet mitt i øverste etasje mot Prinsens Gate litt lite. Gir hotellet en godkjent karakter. Nok til å sove noen netter men får ikke helt den fulle Thonopplevelsen man får fra kjeden.

Takk, OleAReitan
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Mye bråk fra gaten, både folk, biler og fotgjengerfelt som piper. Vinduer ikke isolert og slipper igjennom mye lyd. Ventilasjonsanlegg avslått med dårlig luft i hele hotellet. Resepsjonist generelt lite imøtekommende og på kanten til sur. Vil ikke anbefale å bo på dette hotellet da det finnes bedre alternativer. Veldig bra frokost!

Reisetype: Reiste alene
Takk, EspenS900
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Etter å være gullkunde i konkurrerende kjeder ville vi prøve å ligge på torget. Gikk rett fra Scandic Nidelven til Thon Hotel Trondheim. Direktøren var på jobb begge ganger vi henvendte oss til resepsjonen og hun bør ikke jobbe i servicebransjen. Spurte om noe så enkelt som å få ett rom med to enkeltsenger da jeg var nyoperert (det så hun tydelig). Tenkte med meg selv jeg kunne betale i mellom om så hva. Svaret jeg fikk «du har bestilt ett rom med dobbeltseng». Så så hun ned og fortsatte på dataen sin.

Etter første natt var det utgoldelig varmt,ingen ventilasjon. Kom ikke luft ut av ventilasjonsanlegget. Kontaktet resepsjonen og direktøren var igjen på jobb. Svaret hennes «det gjør det nok». Før hun så ned i dataen igjen.

Håper alle som ikke vil føle at dem er til bry styrer unna Thon Hotell Trondheim. Klager aldri, ligger svært ofte på hotell men denne gangen måtte jeg faktisk si ifra.

Anbefaler Augustin rett over gata. Scandic Nidelven, Baklandet og Solsiden er alle flotte hoteller. Nydelig service og kveldsmat på Olavskvartalet. Alle må styre unna Thon Hotell Trondheim!!

2  Takk, 850espenj