Etter å være gullkunde i konkurrerende kjeder ville vi prøve å ligge på torget. Gikk rett fra Scandic Nidelven til Thon Hotel Trondheim. Direktøren var på jobb begge ganger vi henvendte oss til resepsjonen og hun bør ikke jobbe i servicebransjen. Spurte om noe så enkelt som å få ett rom med to enkeltsenger da jeg var nyoperert (det så hun tydelig). Tenkte med meg selv jeg kunne betale i mellom om så hva. Svaret jeg fikk «du har bestilt ett rom med dobbeltseng». Så så hun ned og fortsatte på dataen sin.
Etter første natt var det utgoldelig varmt,ingen ventilasjon. Kom ikke luft ut av ventilasjonsanlegget. Kontaktet resepsjonen og direktøren var igjen på jobb. Svaret hennes «det gjør det nok». Før hun så ned i dataen igjen.
Håper alle som ikke vil føle at dem er til bry styrer unna Thon Hotell Trondheim. Klager aldri, ligger svært ofte på hotell men denne gangen måtte jeg faktisk si ifra.
Anbefaler Augustin rett over gata. Scandic Nidelven, Baklandet og Solsiden er alle flotte hoteller. Nydelig service og kveldsmat på Olavskvartalet. Alle må styre unna Thon Hotell Trondheim!!