Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Expedia.com
USD 165
USD 144
Vis tilbud
USD 165
USD 144
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (251)
Filtrer anmeldelser
251 resultater
Vurdering fra reisende
51
131
50
13
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
131
50
13
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 251 anmeldelser
Anmeldt 16. november 2018

Fint hotell i Trondheim sentrum. Hyggelig betjening og god frokost. Et godt valg hvis du skal være i Trondheim sentrum. Kort vei til både shopping, Nidarosdomen, Studentersamfunnet eller for den saks skyld St. Olav. Det går også busser rett utenfor hotellet, hvis man skal lengre bort!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, TBRing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sofie T, Front Office Manager på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Kjære gjest,
Takker for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake ved neste Trondheimstur!

Vennlig hilsen,
Sofie
Resepsjonssjef.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Stort rom god frokost. Sentralt. Koselig personale. Fin resepsjon. Resturang i underetasjen. Egon. Ikke støy. Grei t med bussen fra flyplassen. Greit til nermrste atrksjoner. Domkirken koselige småhus av tre og små gater. Butikker

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, Ingunn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sofie T, Front Office Manager på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Kjære Ingunn.
Takker for hyggelig tilbakemelding. Her var det mye som var bra - det gleder oss:-) Håper du tar kontakt med oss igjen ved neste besøk til Trondheim.

Vennlig hilsen,
Sofie
Resepsjonssjef.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Ok lokaler. Svert servicevennlig betjening. Fin atmosfære. Godt opplegg for kaffe, forfriskninger, energipåfylling mm. Ok inneklima. God restaurant med rikholdig utvalg. Lyse lokaler med godt av-utstyr.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sofie T, Front Office Manager på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Kjære Roald.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for at opplevelsen stod til forventningene både når det gjaldt våre kurs og konferansefasiliteter og oppholdet ellers.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ved neste hotellovernatting.

Vennlig hilsen,
Sofie
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært på Thon hotel rundt i landet i det siste og har vært positiv overrasket og trodde dette skulle bli bra. 2 dager på Prinsen ble mer enn nok.
Ble møtt i resepsjonen av verdens blideste så det startet flott. MEN rommene var ubehagelig varme, dårlig rengjorte ( det lå et gammelt brukt plaster på badegulvet og dusjen luktet rart. Frokosten var utmerket, men radioen i frokostlokalet var høy og full av slitsom reklame.
Rommet hadde ikke noe shampoo eller bodylotion etc. Fikk beskjed om at bare superior-rommene fikk det! Trodde de spøkte først :)

Når man bor 2 netter er dette kjipt.

Kommer ikke tilbake til Prinsen.

Hyggelig pub i bakgården, Kieglekroen må nevnes.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, kennethm873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise824145, Front Office Manager på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Kjære Kenneth,
Takker for tilbakemeldingen. Godt og høre at Kieglekroa og frokosten leverte. Vi beklager at opplevelsen denne gangen ikke stod helt til forventningene, og flere av forholdene du nevner her burde helt klart vært unngått. Din tilbakemelding er viktig for oss, og noe vi tar med oss videre. Dersom ekstra toalettartikler på rommet er viktig for deg, anbefaler vi deg å booke en oppgradert romtype, neste gang du bor på ett av Thons hoteller.

Vennlig hilsen
Sofie
Resepsjonssjef.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Jeg synes dette hotellet var bra når jeg var der. God varme på rommet, noe jeg har opplevd at man ikke får på alle hotell i byen. Varmt vann med en gang man skrur på dusjen, istedet for å må vente 5 minutter, samt varme på badet. God hotellfrokost nede på egon. Kunne lage pannekaker/vafler selv. Det eneste jeg følte manglet var kakao på frokosten. Godt fornøyd med oppholdet!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 959mariaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise824145, Resepsjonssjef på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Kjære Maria W,
Takker for veldig hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake neste gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser