Stein H
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Sofie T, Front Office ManagerQuality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Kjære Stein,
Takker for hyggelig tilbakemelding. Flott at du var tilfreds med oppholdet og serveringen. Velkommen tilbake ved neste Trondheimstur.

0.4 km fra Quality Hotel Prinsen
Go to your Happy Price
1.7 km fra Quality Hotel Prinsen
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger i Trondheim sentrum, bra frokost og trivelige ansatte. Senga var veldiig myk og dårlig pute. Det var lite lys på rommet og to lyspærer var gått. Hadde sikkert fått nye pærer, men vi spurte ikke

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Ekirsti
Sofie T, Front Office Manager på Quality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Kjære gjest.
Takker for god tilbakemelding. Vi tar med oss dette videre. Synd at du ikke lot oss vite om lyspærene så vi fikk sjansen til å rette opp i dette imens dere var her.
Velkommen tilbake :-)

Anmeldt 16. november 2018

Fint hotell i Trondheim sentrum. Hyggelig betjening og god frokost. Et godt valg hvis du skal være i Trondheim sentrum. Kort vei til både shopping, Nidarosdomen, Studentersamfunnet eller for den saks skyld St. Olav. Det går også busser rett utenfor hotellet, hvis man skal lengre bort!

Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, TBRing
Sofie T, Front Office Manager på Quality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Kjære gjest,
Takker for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake ved neste Trondheimstur!

Anmeldt 6. november 2018

Stort rom god frokost. Sentralt. Koselig personale. Fin resepsjon. Resturang i underetasjen. Egon. Ikke støy. Grei t med bussen fra flyplassen. Greit til nermrste atrksjoner. Domkirken koselige småhus av tre og små gater. Butikker

Dato for oppholdet: februar 2018
1  Takk, Ingunn J
Sofie T, Front Office Manager på Quality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Kjære Ingunn.
Takker for hyggelig tilbakemelding. Her var det mye som var bra - det gleder oss:-) Håper du tar kontakt med oss igjen ved neste besøk til Trondheim.

Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Ok lokaler. Svert servicevennlig betjening. Fin atmosfære. Godt opplegg for kaffe, forfriskninger, energipåfylling mm. Ok inneklima. God restaurant med rikholdig utvalg. Lyse lokaler med godt av-utstyr.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, r0ald0vidi
Sofie T, Front Office Manager på Quality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Kjære Roald.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for at opplevelsen stod til forventningene både når det gjaldt våre kurs og konferansefasiliteter og oppholdet ellers.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ved neste hotellovernatting.

Resepsjonssjef

Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært på Thon hotel rundt i landet i det siste og har vært positiv overrasket og trodde dette skulle bli bra. 2 dager på Prinsen ble mer enn nok.
Ble møtt i resepsjonen av verdens blideste så det startet flott. MEN rommene var ubehagelig varme, dårlig rengjorte ( det lå et gammelt brukt plaster på badegulvet og dusjen luktet rart. Frokosten var utmerket, men radioen i frokostlokalet var høy og full av slitsom reklame.
Rommet hadde ikke noe shampoo eller bodylotion etc. Fikk beskjed om at bare superior-rommene fikk det! Trodde de spøkte først :)

Når man bor 2 netter er dette kjipt.

Kommer ikke tilbake til Prinsen.

Hyggelig pub i bakgården, Kieglekroen må nevnes.

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, kennethm873
Paradise824145, Front Office Manager på Quality Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Kjære Kenneth,
Takker for tilbakemeldingen. Godt og høre at Kieglekroa og frokosten leverte. Vi beklager at opplevelsen denne gangen ikke stod helt til forventningene, og flere av forholdene du nevner her burde helt klart vært unngått. Din tilbakemelding er viktig for oss, og noe vi tar med oss videre. Dersom ekstra toalettartikler på rommet er viktig for deg, anbefaler vi deg å booke en oppgradert romtype, neste gang du bor på ett av Thons hoteller.

Vennlig hilsen