Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 176
TripadvisorUSD 166
Hotels.com
PricelineUSD 185
TravelocityUSD 166
ZenHotels.comUSD 198
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (276)
Filtrer anmeldelser
276 resultater
Vurdering fra reisende
66
137
52
14
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
137
52
14
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 276 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med vårt opphold. Koselig betjening både i resepsjon og spisesal. Godt utvalg til frokosten. Veldig god kaffemaskin både i resepsjon, spisesal og på rommet. Helt og pent rom, og veldig koselig atmosfære i resepsjonsområdet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Egjorand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tonje-Marie Hansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei. Så flott å høre at dere hadde en god opplevelse av vårt hotell og en vellykket ferie her i byen. Vi ønsker dere en fortsatt god sommer og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2021

Vi hadde 4 fine dager på dette sentralt beliggende hotellet i bykjernen, med gangavstand til de mest interessante besøksstedene og alle de gode spisestedene i sentrum, med de fleste transportlinjer rett utenfor døren. 10 min. gange til togstasjonen, medførte at vi tok en dagstur til Røros (Bergstaden), som ble en interessant og hyggelig opplevelse, inkludert togreisen tur/retur. Trondheim er fortsatt på vår liste over interessante destinasjoner og da er selvfølgelig Prinsen vår base for nye opplevelser.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, ARY944
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tonje-Marie Hansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Det er noe vi setter utrolig stor pris på. Det er flott å høre at dere hadde en god opplevelse av hotellet, byen og ikke mist en hyggelig tur til Røros. Håper dere fortsatt har en god sommer og at vi sees igjen. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Bodde i to døgn, savnet aircondition på rommet. Hadde rom mot bakgård, med during fra ventilasjonsanlegg slik at vinduene måtte være lukket om natta.
Innholdsrik frokost med alt man ønsker, veldig bra. Hotellet ligger like ved torget og nært det meste . Parkering i parkeringshus noen kvartaler unna da hotellet ikke hadde noe ledig. Hyggelig og servicevennlig betjening, godt renhold.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, maritn512
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tonje-Marie Hansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi utrolig stor pris på :-) Vi ønsker alltid å forbedre oss og dine tilbakemeldinger er viktige. Det er godt å høre at dere har hatt et flott opphold til tross for litt bråkete ventilasjonsanlegg. Vi jobber med å få ordnet dette med ventilasjon og håper dette går i orden snart. Velkommen igjen og fortsatt god sommer :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Veldig serviceinnstilt personale, både i resepsjon og ved frokost. Vi fikk velge mellom å ha rom vendt mot gate eller "bakgård", det var veldig greit mtp støy. Kjempefint hotellrom og flott bad. Rent og velholdt generelt. Litt skuffet over frokosten, litt kjipt når alt av syltetøy, majones osv kommer i enkeltbeholdere. Det blir mye emballasje, og ser samtidig ikke like pent ut.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 636ingrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tonje-Marie Hansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei og tusen takk for deres til bakemelding. Det er godt å høre at dere hadde et flott opphold her hos oss. Vi takker for tilbakemeldingen om frokosten og vil tilbake til noe annet når restriksjonene tillater det, vi denne løsningen med tanke på smittevern. Velkommen tilbake og fortsatt god sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Kjempe fint og hjemmekoselig hotell. Veldig gode senger, svalt og fin temp på rommet når det var så varmt ute. God frokost, rent, og blide ansatte. Anbefales Og perfekt belligenhet når man har med seg ungdommer som vil på shopping.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 772lillb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tonje-Marie Hansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Prinsen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi utrolig stor pris på. Det er godt å høre at dere har hatt et fint opphold og fikk sett både litt av byen og shoppingmulighetene. Ønsker dere velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser