Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 167
Hotels.comUSD 168
TravelocityUSD 168
eDreamsUSD 167
Orbitz.comUSD 168
Agoda.comUSD 177
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (275)
Filtrer anmeldelser
275 resultater
Vurdering fra reisende
131
101
27
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
131
101
27
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8893 av 275 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet var fint med romslig bad og god seng. Frokosten var nydelig. De hadde et bra tilbud for allergikere, over snittet blant norske hoteller vil jeg si. Dersom man er var på lyder vil jeg anbefale å ta med ørepropper, rommet mitt vendte rett ut mot et diskotek, og det var en del støy til tross for at det var midt i uka. Alt i alt godt fornøyd!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Siri F,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Det er hyggelig å lese at du synes hotellet og frokosten var bra, og at du er godt fornøyd :)
Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til i Trondheim sentrum. Frokosten er meget bra både i utvalg og kvalitet. Moderne fine rom, men litt lite trangt bad. Betjening og service er på topp. Ypperlig for reisende uten bil

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Kjetil A,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes frokosten er veldig bra og at rommene våre er fine. Vi har nok noen rom med små bad, men det er bare å kommentere i bestilling til oss at du ønsker rom med stort bad så vil vi følge opp ønsker så langt det lar seg gjøre.

Håper å se deg igjen ved en senere anledning :)

Med vennlig hilsen Nina H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde soverom ut mot den gaten hvor det var diskotek. Dette var ikke åpent, men det var fulle folk som ropte halve natten. Det var også en slags container utenfor som noen kastet glass i flere ganger i løpet av natten. Vi var ikke her i helgen, og tør ikke tenke på hvor mye bråk det er da. Rommet er ok, men badet var veldig lite. Frokosten og kveldsmaten var god. Særlig den ferske appelsinjuicen. Jeg kommer nok ikke til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 761trinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Trine M,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Vi har flere rom som vender ut mot gate, og der er det ofte mere støy enn ved rom mot bakgård. Vi anbefaler folk som er var på lyd å be om rom mot bakgård.

Med vennlig hilsen Nina H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra beliggenhet. Alt er i gangavstand. Hvis man vil lenger ut av byen kan man tar bussen.
Hotellet er modern. Vi hadde inkludert frokost og kveldsmat. Det var god og sund mat. Vi ønsket oss rom med badekar og fikk det også. Badet hadde badekar og dusj. Personalet er vennlige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 814sannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Sanne V,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det var hyggelig å lese at vi fikk oppfylt deres ønsker og at hotellet og personale sto til forventingene :)
Håper å se deg igjen ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

God beliggenhet og god frokost. Strålende med gratis kaffe døgnet rundt. Pluss for kveldsmat. Det var støvete på gulvet på rommet vårt, og badet luktet litt vondt. Men alt i alt god verdi for pengene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 952karina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

kjære 952karina,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes måltidene og beliggenheten var bra, og at du synes du har fått god verdi for pengene.
Det skal ikke lukte vondt på badet eller være støvete på rommet. Jeg skal sende denne tilbakemeldingen til vår rengjøringsavdeling så de får tatt tak i det og sørge for at slik ikke skjer igjen.

Håper å se deg igjen ved en senere anledning! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser