Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 136
Hotels.comUSD 136
PricelineUSD 135
Algotels
TravelocityUSD 136
Agoda.comUSD 141
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (312)
Filtrer anmeldelser
312 resultater
Vurdering fra reisende
152
110
32
11
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
110
32
11
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
114119 av 312 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018

Oppgradert hotell med nytt navn og greier. Vellykket ihvertfall, ny innredning samt ett ekstra pluss for frokost-tilbud. Den var fabelaktig! Gode senger og greie rom. Beliggenheten er fortsatt midt i smørøyet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære DogOnSnail,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Så hyggelig å lese at du synes oppussingen er vellykket, vi er veldig fornøyde selv og :)
Vi er blitt veldig stolte over frokosten vi har, og det er jo flott at den faller i smak.

Velkommen tilbake ved en senere anledning! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Bra beliggenhet, midt i sentrum. Fantastisk frokost. Stort sett veldig hyggelig personale (med unntak av 1...) Ikke altfor stort som, som var for varmt. Radiator stod ikke på så det var ikke mulig å justere noe mer, så da ble det med 2 vinduer oppe. Ikke noe kjempeproblem i november, men vil tro dette hadde vært vel varmt på sommeren.

Romtips: Rom vendt mot havnen/havet har bra utsikt
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Johnfly,

Takk for at du tok deg tid til å legg igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes at hotellet var bra og at frokosten var fantastisk.
Siden hotellet er av mur kan det bruke noe tid på å kjøle seg ned igjen etter et væromslag som det har vært i november. Da kan nok de som har vært frosne hatt høy temperatur på rommet.

Velkommen tilbake til oss! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet var fint med romslig bad og god seng. Frokosten var nydelig. De hadde et bra tilbud for allergikere, over snittet blant norske hoteller vil jeg si. Dersom man er var på lyder vil jeg anbefale å ta med ørepropper, rommet mitt vendte rett ut mot et diskotek, og det var en del støy til tross for at det var midt i uka. Alt i alt godt fornøyd!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Siri F,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Det er hyggelig å lese at du synes hotellet og frokosten var bra, og at du er godt fornøyd :)
Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til i Trondheim sentrum. Frokosten er meget bra både i utvalg og kvalitet. Moderne fine rom, men litt lite trangt bad. Betjening og service er på topp. Ypperlig for reisende uten bil

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Kjetil A,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes frokosten er veldig bra og at rommene våre er fine. Vi har nok noen rom med små bad, men det er bare å kommentere i bestilling til oss at du ønsker rom med stort bad så vil vi følge opp ønsker så langt det lar seg gjøre.

Håper å se deg igjen ved en senere anledning :)

Med vennlig hilsen Nina H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde soverom ut mot den gaten hvor det var diskotek. Dette var ikke åpent, men det var fulle folk som ropte halve natten. Det var også en slags container utenfor som noen kastet glass i flere ganger i løpet av natten. Vi var ikke her i helgen, og tør ikke tenke på hvor mye bråk det er da. Rommet er ok, men badet var veldig lite. Frokosten og kveldsmaten var god. Særlig den ferske appelsinjuicen. Jeg kommer nok ikke til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 761trinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Trine M,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Vi har flere rom som vender ut mot gate, og der er det ofte mere støy enn ved rom mot bakgård. Vi anbefaler folk som er var på lyd å be om rom mot bakgård.

Med vennlig hilsen Nina H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser