Litt små rom men ok . Kjempe frokost å en bra kveldsmat. Bli og trivelig betjening.
I sentrum av det meste. Kommer nok tilbake for en ny helg . Anbefales . Flott å bruke hotellet når det er noe som skjer i byen.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Kjære Orkdaling,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Så hyggelig å lese at du likte hotellet, frokosten og personalet :)
Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Nina H.
Svært sentral beliggenhet, men dette innebærer noe støy, særlig i løpet av helgene. Flybussen stopper rett ved hotellet. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Fint rom, kanskje litt lite, men med alt nødvendig utstyr. Utrolig god frokost og bra med kveldsmat. Har bodd på hotellet to ganger før og er totalt sett veldig fornøyd!
Kjære axelhect.
Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Det er godt å høre at alt sto til dine forventninger. Både I forhold til utstyr på rom og bespisning.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Merete
Oppgradert hotell med nytt navn og greier. Vellykket ihvertfall, ny innredning samt ett ekstra pluss for frokost-tilbud. Den var fabelaktig! Gode senger og greie rom. Beliggenheten er fortsatt midt i smørøyet.
Kjære DogOnSnail,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Så hyggelig å lese at du synes oppussingen er vellykket, vi er veldig fornøyde selv og :)
Vi er blitt veldig stolte over frokosten vi har, og det er jo flott at den faller i smak.
Velkommen tilbake ved en senere anledning! :)
Med vennlig hilsen Nina H.
Bra beliggenhet, midt i sentrum. Fantastisk frokost. Stort sett veldig hyggelig personale (med unntak av 1...) Ikke altfor stort som, som var for varmt. Radiator stod ikke på så det var ikke mulig å justere noe mer, så da ble det med 2 vinduer oppe. Ikke noe kjempeproblem i november, men vil tro dette hadde vært vel varmt på sommeren.
Kjære Johnfly,
Takk for at du tok deg tid til å legg igjen en tilbakemelding.
Det er hyggelig å lese at du synes at hotellet var bra og at frokosten var fantastisk.
Siden hotellet er av mur kan det bruke noe tid på å kjøle seg ned igjen etter et væromslag som det har vært i november. Da kan nok de som har vært frosne hatt høy temperatur på rommet.
Velkommen tilbake til oss! :)
Med vennlig hilsen Nina H.
Hotellet var fint med romslig bad og god seng. Frokosten var nydelig. De hadde et bra tilbud for allergikere, over snittet blant norske hoteller vil jeg si. Dersom man er var på lyder vil jeg anbefale å ta med ørepropper, rommet mitt vendte rett ut mot et diskotek, og det var en del støy til tross for at det var midt i uka. Alt i alt godt fornøyd!
Kjære Siri F,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det er hyggelig å lese at du synes hotellet og frokosten var bra, og at du er godt fornøyd :)
Velkommen tilbake til oss!
Med vennlig hilsen Nina H.
Hotellet ligger sentralt til i Trondheim sentrum. Frokosten er meget bra både i utvalg og kvalitet. Moderne fine rom, men litt lite trangt bad. Betjening og service er på topp. Ypperlig for reisende uten bil
Kjære Kjetil A,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Det er hyggelig å lese at du synes frokosten er veldig bra og at rommene våre er fine. Vi har nok noen rom med små bad, men det er bare å kommentere i bestilling til oss at du ønsker rom med stort bad så vil vi følge opp ønsker så langt det lar seg gjøre.
Håper å se deg igjen ved en senere anledning :)
Med vennlig hilsen Nina H