Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Booking.com
USD 177
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Hotels.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
TravelocityUSD 177
eDreamsUSD 168
Trip.comUSD 175
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (278)
Filtrer anmeldelser
278 resultater
Vurdering fra reisende
133
101
28
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
133
101
28
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8893 av 278 anmeldelser
Anmeldt 4. desember 2018

Svært sentral beliggenhet, men dette innebærer noe støy, særlig i løpet av helgene. Flybussen stopper rett ved hotellet. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Fint rom, kanskje litt lite, men med alt nødvendig utstyr. Utrolig god frokost og bra med kveldsmat. Har bodd på hotellet to ganger før og er totalt sett veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, axelhect
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjonssjef på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Kjære axelhect.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Det er godt å høre at alt sto til dine forventninger. Både I forhold til utstyr på rom og bespisning.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Merete

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018

Oppgradert hotell med nytt navn og greier. Vellykket ihvertfall, ny innredning samt ett ekstra pluss for frokost-tilbud. Den var fabelaktig! Gode senger og greie rom. Beliggenheten er fortsatt midt i smørøyet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære DogOnSnail,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Så hyggelig å lese at du synes oppussingen er vellykket, vi er veldig fornøyde selv og :)
Vi er blitt veldig stolte over frokosten vi har, og det er jo flott at den faller i smak.

Velkommen tilbake ved en senere anledning! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Bra beliggenhet, midt i sentrum. Fantastisk frokost. Stort sett veldig hyggelig personale (med unntak av 1...) Ikke altfor stort som, som var for varmt. Radiator stod ikke på så det var ikke mulig å justere noe mer, så da ble det med 2 vinduer oppe. Ikke noe kjempeproblem i november, men vil tro dette hadde vært vel varmt på sommeren.

Romtips: Rom vendt mot havnen/havet har bra utsikt
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Johnfly,

Takk for at du tok deg tid til å legg igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes at hotellet var bra og at frokosten var fantastisk.
Siden hotellet er av mur kan det bruke noe tid på å kjøle seg ned igjen etter et væromslag som det har vært i november. Da kan nok de som har vært frosne hatt høy temperatur på rommet.

Velkommen tilbake til oss! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet var fint med romslig bad og god seng. Frokosten var nydelig. De hadde et bra tilbud for allergikere, over snittet blant norske hoteller vil jeg si. Dersom man er var på lyder vil jeg anbefale å ta med ørepropper, rommet mitt vendte rett ut mot et diskotek, og det var en del støy til tross for at det var midt i uka. Alt i alt godt fornøyd!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Siri F,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Det er hyggelig å lese at du synes hotellet og frokosten var bra, og at du er godt fornøyd :)
Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til i Trondheim sentrum. Frokosten er meget bra både i utvalg og kvalitet. Moderne fine rom, men litt lite trangt bad. Betjening og service er på topp. Ypperlig for reisende uten bil

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Kjære Kjetil A,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes frokosten er veldig bra og at rommene våre er fine. Vi har nok noen rom med små bad, men det er bare å kommentere i bestilling til oss at du ønsker rom med stort bad så vil vi følge opp ønsker så langt det lar seg gjøre.

Håper å se deg igjen ved en senere anledning :)

Med vennlig hilsen Nina H

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser