Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 142
Hotels.comUSD 142
PricelineUSD 140
TravelocityUSD 142
Orbitz.comUSD 142
eDreamsUSD 138
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (312)
Filtrer anmeldelser
312 resultater
Vurdering fra reisende
152
110
32
11
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
110
32
11
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
111116 av 312 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet har en glimrende beliggenhet midt i Trondheim. Hotellet er litt vel fargerikt etter min smak, men rommene er fine og behagelige. En fantastisk frokost med det meste man kan ønske. Eneste jeg manglet var Croisanter, men det er pirk hotellet har også utsjekk kl 12, og serverer kveldsmat inkludert i prisen. Helt klart det hotellet jeg skal bo på neste gang jeg er i Trondheim også.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Foodsterbasse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Kjære Foodsterbasse,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Så hyggelig at du hadde et fint opphold hos oss. Det er blitt ganske fargerikt til oss og den minimalistiske stilen er nok ganske fraværende :) Det er godt du synes rommet var fint og behagelig.
Frokosten bruker faktisk å ha croissanter så vil tro det bare var mangel i forsyningene den dagen.

Velkommen tilbake til oss, da forhåpentligvis med masse croissanter på frokosten :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Litt små rom men ok . Kjempe frokost å en bra kveldsmat. Bli og trivelig betjening.

I sentrum av det meste. Kommer nok tilbake for en ny helg . Anbefales . Flott å bruke hotellet når det er noe som skjer i byen.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Orkdaling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Kjære Orkdaling,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Så hyggelig å lese at du likte hotellet, frokosten og personalet :)
Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Svært sentral beliggenhet, men dette innebærer noe støy, særlig i løpet av helgene. Flybussen stopper rett ved hotellet. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Fint rom, kanskje litt lite, men med alt nødvendig utstyr. Utrolig god frokost og bra med kveldsmat. Har bodd på hotellet to ganger før og er totalt sett veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, axelhect
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjonssjef på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Kjære axelhect.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Det er godt å høre at alt sto til dine forventninger. Både I forhold til utstyr på rom og bespisning.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Merete

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018

Oppgradert hotell med nytt navn og greier. Vellykket ihvertfall, ny innredning samt ett ekstra pluss for frokost-tilbud. Den var fabelaktig! Gode senger og greie rom. Beliggenheten er fortsatt midt i smørøyet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære DogOnSnail,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Så hyggelig å lese at du synes oppussingen er vellykket, vi er veldig fornøyde selv og :)
Vi er blitt veldig stolte over frokosten vi har, og det er jo flott at den faller i smak.

Velkommen tilbake ved en senere anledning! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Bra beliggenhet, midt i sentrum. Fantastisk frokost. Stort sett veldig hyggelig personale (med unntak av 1...) Ikke altfor stort som, som var for varmt. Radiator stod ikke på så det var ikke mulig å justere noe mer, så da ble det med 2 vinduer oppe. Ikke noe kjempeproblem i november, men vil tro dette hadde vært vel varmt på sommeren.

Romtips: Rom vendt mot havnen/havet har bra utsikt
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThonHotelNidaros, Resepsjon på Thon Hotel Nidaros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære Johnfly,

Takk for at du tok deg tid til å legg igjen en tilbakemelding.

Det er hyggelig å lese at du synes at hotellet var bra og at frokosten var fantastisk.
Siden hotellet er av mur kan det bruke noe tid på å kjøle seg ned igjen etter et væromslag som det har vært i november. Da kan nok de som har vært frosne hatt høy temperatur på rommet.

Velkommen tilbake til oss! :)

Med vennlig hilsen Nina H.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser