Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 170
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
FindHotel
USD 166
Vis tilbud
Hotels.comUSD 172
Priceline
Agoda.comUSD 180
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (306)
Filtrer anmeldelser
306 resultater
Vurdering fra reisende
149
109
31
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
149
109
31
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 306 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var bra, kjempegode senger, god dyne og to puter til hver synes vi var veldig bra. Puntene var også fyldige og gode, ikke slapp og flate som på andre hotell. Frokosten var kjedelig. Det skal egentlig være åpnet for buffet, men det vare det ikke på dette hotellet. Det var god frokost men det vare mest varmretter, eks flere varianter av egg (eggerøre, hardkokt, speilegg osv) pølser, bacon og bønner. Det var nesten ingenting pålegg og grønnsaker. Og ingen frukt det var derimot godt utvalg av drikker. Men en ting jeg generelt savner på alle hotell er Helmelk(rød kartong), de bruker kon å ha lett melk (rosa) eller ekstra lettmelk (blå)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bodde i 3.etg ved gjennomgangen til frokostsalen.
Rommet ok selv om det var lite.
God frokost , og rent og fint !
Men konstant u-lyd fra ventilasjonsanlegget ga en dårlig mulighet for nattesøvn.
Enten burde ventilasjonsanlegget på taket vært skjermet , eller vinduene byttet til mer lydisolerte vindu !

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 409steinar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på fire, og skulle være tre netter i Trondheim på norgesturné. Første natta sov vi lite; rom mot hovedgate - og trangt og lite bad! Jeg sjekka med resepsjon dagen etter for å høre om mulighet for å bytte rom. Fikk telefon litt senere når vi var ute i byen, at vi skulle få et annet rom. Super service, der de til og med flytta tinga som stod i dusjen vi glemte - inn på våre nye rom.
Utrolig serviceinnstilt personale, god frokost, mange kaffekapsler til kaffemaskin på rommet , veldig sentralt i byen - anbefales!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Merethe22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell, men det finnes bedre alternativer. Vi bodde her antagelig på sommerens varmeste dag, men dessverre gjorde ikke rommene det noe bedre. Ingen ventilasjon eller aircondition, vinduene kunne knapt åpnes, noe som er oppskriften på meget dårlig inneklima. Hotellet ligger tett på en trafikkert vei, noe som medfører noe ekstra støy. Etter bare en natt sjekket vi ut og inn på Scandic Nidelven som var et mye bedre hotell. NB. Må også nevnes at parkeringsmulighetene i området er helt horribelt. Kommer dere med bil, finn et hotell på utsiden av byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, frechanor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Flott hotell med god frokost, min favoritt grillet brie i varm honning med valnøtter! Rom 325-gårikke an å ligge i sengen og se på tv, pga møbleringen. Gikk ikke å bytte, siden de ikke visste hvilke rom det går an på.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trineelvebakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser