Kjempegod service, helt topp frokost rommene er små, men veldig godt utnyttet. Super beliggenhet så her er det lett å ta seg rundt til alt du vil se i byen. Pluss for herlige farger på møbler i foajeen
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Koselig hotell med veldig sentral beliggenhet både til shopping og restauranter
Hyggelig og blid betjening både i resepsjon og frokostservering.
Veldig fornøyd med rommet med utsikt mot gaten, men ingen støy. Rent og med gode senger.
Veldig fornøyd med frokostbuffeen (pekebuffet) Her var alt man kunne ønske seg og man bel møtt med et smil. Ingen kødannelse ved frokosten og ryddig og rent.
Et flott og hyggelig hotell med sentral beliggenhet! Likevel hører du ikke noe støy :)
Rommene er koselige med alt du trenger og vi hadde utsikt til Munkholmen fra 5. etg!
Frokosten er alle tiders! I disse koronatider ble det peke-mat (jeg skal ha sånn, sånn og litt av den), men det funket kjempefint.
Eneste negativt er at det er ikke enkelt å finne parkeringsplass i umiddelbar nærhet, men skal du ha hotell i sentrum så må du nok regne med å lete litt i området.
Anbefales virkelig!
Rommet var bra, kjempegode senger, god dyne og to puter til hver synes vi var veldig bra. Puntene var også fyldige og gode, ikke slapp og flate som på andre hotell. Frokosten var kjedelig. Det skal egentlig være åpnet for buffet, men det vare det ikke på dette hotellet. Det var god frokost men det vare mest varmretter, eks flere varianter av egg (eggerøre, hardkokt, speilegg osv) pølser, bacon og bønner. Det var nesten ingenting pålegg og grønnsaker. Og ingen frukt det var derimot godt utvalg av drikker. Men en ting jeg generelt savner på alle hotell er Helmelk(rød kartong), de bruker kon å ha lett melk (rosa) eller ekstra lettmelk (blå)
Bodde i 3.etg ved gjennomgangen til frokostsalen.
Rommet ok selv om det var lite.
God frokost , og rent og fint !
Men konstant u-lyd fra ventilasjonsanlegget ga en dårlig mulighet for nattesøvn.
Enten burde ventilasjonsanlegget på taket vært skjermet , eller vinduene byttet til mer lydisolerte vindu !
Vi er en familie på fire, og skulle være tre netter i Trondheim på norgesturné. Første natta sov vi lite; rom mot hovedgate - og trangt og lite bad! Jeg sjekka med resepsjon dagen etter for å høre om mulighet for å bytte rom. Fikk telefon litt senere når vi var ute i byen, at vi skulle få et annet rom. Super service, der de til og med flytta tinga som stod i dusjen vi glemte - inn på våre nye rom.
Utrolig serviceinnstilt personale, god frokost, mange kaffekapsler til kaffemaskin på rommet , veldig sentralt i byen - anbefales!!