Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tilde Cathrine Kjos-Klevan
Anmeldelse av Thon Hotel Nidaros
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 595
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 3 597
  • Vio.com
    kr 2 673
  • Hotels.com
    kr 3 595
0.3 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 515
  • Booking.com
    kr 1 515
  • Vio.com
    kr 1 359
  • Expedia.com
    kr 1 515
0.4 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 387
  • Strawberry Hotels
    kr 1 570
  • travelup.com
    kr 1 257
  • Expedia.com
    kr 1 379
0.7 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 263
  • Strawberry Hotels
    kr 1 430
  • travelup.com
    kr 1 145
  • Expedia.com
    kr 1 258
0.2 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 599
  • Booking.com
    kr 1 599
  • travelup.com
    kr 1 376
  • Expedia.com
    kr 1 599
0.4 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 949
  • Expedia.com
    kr 950
  • Agoda.com
    kr 921
  • Priceline
    kr 1 029
0.3 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
kr 1 050
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 051
  • Hotels.com
    kr 1 033
  • Priceline
    kr 1 050
0.3 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Exterior
kr 977
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Agoda.com
    kr 979
  • Vio.com
    kr 940
  • Hotels.com
    kr 979
1.2 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Hotel Exterior
kr 1 860
  • Radissonhotels.com
    kr 1 860
  • Expedia.com
    kr 1 861
  • Priceline
    kr 1 860
0.3 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 420
kr 1 255
  • Strawberry Hotels
    kr 1 420
  • Expedia.com
    kr 1 321
  • Hotels.com
    kr 1 321
8.4 km fra Thon Hotel Nidaros
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (352)
Filtrer anmeldelser
353 resultater
Vurdering fra reisende
170
125
38
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
170
125
38
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 353 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2020

DEtte hotelet ligger sentral i Trondheim og ble av Hotels.com ranket høyt, så jeg hadde jo litt forventninger.

Badet er det minste jeg har sett på et hotel og toalettet er nå nær veggen at det går ikke ann å sitte normalt.

Rommene er så dårlig lydisoliret at du hører alt som foregår i gangen utenfør.

Et lite plus er frokust og bellignehet

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, James1414
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger fint i Midtbyen med «alt» i gåavstand.
Behagelig rom, litt lite bad, men fungerte helt greit.
Frokosten var fantastisk, og de var veldig påpasselige og ryddet bord og fikk folk plassert selv i verste rushet en dag under Olavsfestdagene.
Eneste aber var dårlige parkeringsmuligheter. Ikke langt til offentlig parkeringshus, men litt strevsomt med bagasje som måtte bæres.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, LivS41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankommer sent til Trondheim. Vi hadde ikke booket noe hotell og vi ringer inn kl 01:20 på natta. En hyggelig mann ordner 2 doble rom til oss da familie rom var opptatt. Vi får de to rommene til en svært billig penge og utsjekk kl 14 uten tillegg.
Frokosten var kjempebra.
Hyggelige personale.

Eneste minus er at hotellet ikke har egen p plass så enten var det en kort gange til p hus eller kommunale p plasser.

Men alt i alt var det OK :)
Anbefaler hotellet fordi det jobber hyggelige ansatte der.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod service, helt topp frokost 👏🏻rommene er små, men veldig godt utnyttet. Super beliggenhet så her er det lett å ta seg rundt til alt du vil se i byen. Pluss for herlige farger på møbler i foajeen 👍

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ellenr585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020

Koselig hotell med veldig sentral beliggenhet både til shopping og restauranter
Hyggelig og blid betjening både i resepsjon og frokostservering.
Veldig fornøyd med rommet med utsikt mot gaten, men ingen støy. Rent og med gode senger.
Veldig fornøyd med frokostbuffeen (pekebuffet) Her var alt man kunne ønske seg og man bel møtt med et smil. Ingen kødannelse ved frokosten og ryddig og rent.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Helen F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser